M Mehmet Şakir Kurtt Centipat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 4 21 Eylül 2019 #1 Merhabalar. Hepinize iyi günler dilerim. Benim evde modem salonda duruyor ve ben modemi başka bir odaya almak istiyorum. Almak istediğim oda da internet prizi mevcut. Modemi o odaya taşısam herhangi bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2019
Merhabalar. Hepinize iyi günler dilerim. Benim evde modem salonda duruyor ve ben modemi başka bir odaya almak istiyorum. Almak istediğim oda da internet prizi mevcut. Modemi o odaya taşısam herhangi bir sıkıntı olur mu?
Yolun Yolcusu Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 747 21 Eylül 2019 #2 Ordaki internet prizinin arkası boş değilse Sıkıntı olmaz taşıyabilirsiniz. Çünkü çok oluyor internet prizi vardır ama Arkası boşdur.
Ordaki internet prizinin arkası boş değilse Sıkıntı olmaz taşıyabilirsiniz. Çünkü çok oluyor internet prizi vardır ama Arkası boşdur.
M Mehmet Şakir Kurtt Centipat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 4 21 Eylül 2019 #3 Yolun Yolcusu dedi: Ordaki internet prizinin arkası boş değilse Sıkıntı olmaz taşıyabilirsiniz. Çünkü çok oluyor internet prizi vardır ama Arkası boşdur. Genişletmek için tıkla... Orada daha önce sabit ev telefonu vardı şimdi oraya modemle birlikte evde telefonunu da taşısam bir sıkıntı olur mu?
Yolun Yolcusu dedi: Ordaki internet prizinin arkası boş değilse Sıkıntı olmaz taşıyabilirsiniz. Çünkü çok oluyor internet prizi vardır ama Arkası boşdur. Genişletmek için tıkla... Orada daha önce sabit ev telefonu vardı şimdi oraya modemle birlikte evde telefonunu da taşısam bir sıkıntı olur mu?
Yolun Yolcusu Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 747 21 Eylül 2019 #4 Mehmet Şakir Kurtt dedi: Orada daha önce sabit ev telefonu vardı şimdi oraya modemle birlikte evde telefonunu da taşısam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı olmaz internet prizi olan odalara istediğiniz kadar taşıyabilirsiniz.
Mehmet Şakir Kurtt dedi: Orada daha önce sabit ev telefonu vardı şimdi oraya modemle birlikte evde telefonunu da taşısam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı olmaz internet prizi olan odalara istediğiniz kadar taşıyabilirsiniz.
M Mehmet Şakir Kurtt Centipat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 4 21 Eylül 2019 #5 Yolun Yolcusu dedi: O zaman bir sıkıntı olmaz internet prizi olan odalara istediğiniz kadar taşıyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür Ederim.
Yolun Yolcusu dedi: O zaman bir sıkıntı olmaz internet prizi olan odalara istediğiniz kadar taşıyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür Ederim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Eylül 2019 #6 Spliter ile hattı bölebilirsiniz telefonu da kullanmak istiyorsanız. Hat sinyal alıyorsa sıkıntı çıkmayacaktır.
Spliter ile hattı bölebilirsiniz telefonu da kullanmak istiyorsanız. Hat sinyal alıyorsa sıkıntı çıkmayacaktır.