H HoLiGaN Kilopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2018 #1 Modemimde kablosuz 2 SSID birden paylaşma mevcut, biri 2.4 GHz, biri 5 GHz yayın yapıyor. Ben bu 5 GHz olana öncelik vermek istiyorum. İstek gönderildiğinde ilk buna cevap versin modem. Nasıl yaparım bilen var mı? Örnek foto: Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2018
Modemimde kablosuz 2 SSID birden paylaşma mevcut, biri 2.4 GHz, biri 5 GHz yayın yapıyor. Ben bu 5 GHz olana öncelik vermek istiyorum. İstek gönderildiğinde ilk buna cevap versin modem. Nasıl yaparım bilen var mı? Örnek foto:
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 6 Ağustos 2018 #2 SSID2'nin yanındaki SSID yayınlama etkin yazanın tikini kaldır. Sonra kaydet.
H HoLiGaN Kilopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2018 #3 Legendd dedi: SSID2'nin yanındaki SSID yayınlama etkin yazanın tikini kaldır. Sonra kaydet. Genişletmek için tıkla... o tiki kaldırdığımda ssıd 2 komple kapatılıyor tek yayın yapıyor ama :/
Legendd dedi: SSID2'nin yanındaki SSID yayınlama etkin yazanın tikini kaldır. Sonra kaydet. Genişletmek için tıkla... o tiki kaldırdığımda ssıd 2 komple kapatılıyor tek yayın yapıyor ama :/
L Lsls Yoctopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #4 İkisini de devre dışı bıraktım. Hiçbir şeye giremiyorum bir daha nasıl aktif edeceğim? Bir yardım edin size zahmet.
İkisini de devre dışı bıraktım. Hiçbir şeye giremiyorum bir daha nasıl aktif edeceğim? Bir yardım edin size zahmet.
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 30 Kasım 2022 #5 Lsls dedi: İkisini de devre dışı bıraktım. Hiçbir şeye giremiyorum bir daha nasıl aktif edeceğim? Bir yardım edin size zahmet. Genişletmek için tıkla... Kabloyla bağlanıp, tekrar aynı yerden kablosuzu etkin olarak işaretle.
Lsls dedi: İkisini de devre dışı bıraktım. Hiçbir şeye giremiyorum bir daha nasıl aktif edeceğim? Bir yardım edin size zahmet. Genişletmek için tıkla... Kabloyla bağlanıp, tekrar aynı yerden kablosuzu etkin olarak işaretle.