Modemde 5GHz ile 2.4 GHz ağların şifreleri farklı yapılabilir mi?

Main

Megapat
Sorum başlıkta ama tekrardan yazmak ıstedım. 5GHz olan baglantıyı farklı sıfre ıle sıfrelemek ıstıyorum bu mumkun mu? Herhangı bır sorun cıkartabılır mı? Bunun yerıne ağı gizleyebilme imkanım var mı?

Hem ağı kapatabilirsin hem de şifreleri farklı yapabilirsin hocam modem arayüzüne girmen gerekli sadece.

Teşekkürler. Deneyip tekrardan bilgilendirme yapacağim.
Hem ağı kapatabilirsin hem de şifreleri farklı yapabilirsin hocam modem arayüzüne girmen gerekli sadece.
WPA parola sadece 5GHz de var digerinde oyle bir şey yok. Nedeni nedir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Olabiliyor hocam mesela ben 2 ayrı Wi-Fi kullanıyorum aynı modemde biri 2.4G biri 5G ikisinin de şifresi farklı.

Konu dışı ama bu konuyu olusturmamdaki neden aslında. Komşu şifreyi istedi vermek ne kadar dogru sizce?

Konu dışı ama bu konuyu olusturmamdaki neden aslında. Komşu şifreyi istedi vermek ne kadar dogru sizce?

Vermeyin hocam sonra internete sövmenize sebep oluyorlar veya illegal bir işlem yapılırsa size kesiliyor.

Vermeyin hocam sonra internete sövmenize sebep oluyorlar veya illegal bir işlem yapılırsa size kesiliyor.

İlk dediginizde haklısınız bır de Wi-Fi güçlendirici bağlıyor. Teşekkürler.
Çok da iyi niyetli olmamak lazım.
İşlemi yaptım herkese teşekkür ederım. Bilginize sağlık.

İlla vermeniz gerekiyorsa 5GHz olanı verin, modemi de biraz komşudan uzaklaştırın. Muhtemelen bağlanamaz sizde yapacak bir şey yok dersiniz. Ama ağ adını değiştirin. 2.4GHz olanın da size ait olduğunu bilmesin. Tek ağınız varmış gibi düşünsün.

Şifreyi verin sonra modemden bağlanan kişiyi banlayın Mac adresinden. Sorarsa da sizin telefonda bir sorun var herhalde dersin.

Modem arayüznden aslında düşük hız verebilirsin ona hocam tabii modemin özelliği varsa. Modem arayüzünün SS atar mısın sana zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…