GTX 1070 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #1 Modemdeki usb portuna usb bellek bağlayıp internete bağlı herhangi bir cihazdan usb belleğin içindekilere erişebilir miyim?
Modemdeki usb portuna usb bellek bağlayıp internete bağlı herhangi bir cihazdan usb belleğin içindekilere erişebilir miyim?
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 14 Mayıs 2023 #2 Çözüldü: Modemdeki USB portu ne işe yarar? Başlıkta da yazdığı gibi sorum "modemdeki USB portu ne işe yarar?". Modem ilk geldğinden beri aklıma takıldı. Ne işe yarar bu. www.technopat.net
Çözüldü: Modemdeki USB portu ne işe yarar? Başlıkta da yazdığı gibi sorum "modemdeki USB portu ne işe yarar?". Modem ilk geldğinden beri aklıma takıldı. Ne işe yarar bu. www.technopat.net
GTX 1070 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #3 EfoWars dedi: Çözüldü: Modemdeki USB portu ne işe yarar? Başlıkta da yazdığı gibi sorum "modemdeki USB portu ne işe yarar?". Modem ilk geldğinden beri aklıma takıldı. Ne işe yarar bu. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam bunu görmüştüm fakat diğer cihazlarda nasıl göreceğimi çözemedim.
EfoWars dedi: Çözüldü: Modemdeki USB portu ne işe yarar? Başlıkta da yazdığı gibi sorum "modemdeki USB portu ne işe yarar?". Modem ilk geldğinden beri aklıma takıldı. Ne işe yarar bu. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam bunu görmüştüm fakat diğer cihazlarda nasıl göreceğimi çözemedim.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 14 Mayıs 2023 #4 GTX 1070 dedi: Hocam bunu görmüştüm fakat diğer cihazlarda nasıl göreceğimi çözemedim. Genişletmek için tıkla... Belki işine yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GTX 1070 dedi: Hocam bunu görmüştüm fakat diğer cihazlarda nasıl göreceğimi çözemedim. Genişletmek için tıkla... Belki işine yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et