tessio

Femtopat
Merhaba. Daha önce kullandığım Telekom modemimi bulunduğum ile nakil yaptırmak için birkaç kez aradım her defasında altyapı yok dediler. Son aramamda sorun giderildi dediler ve teknik ekibin geleceğini söylediler ve ev adresimi verdim. Geldikleri gün daha önceki kiracının kullandığı internet kablosunu test ettiler ve bir elektrikçiye gidip kabloyu değiştirmemi istediler ve 2 gün sonra tekrar geliriz diyerek evden ayrıldılar. Bugün bir elektrikçiye gidip internet kablosu alıp evin dışındaki Telekom kutusuna kendim bağladım kabloyu, beyaz kabloyu beyaza maviyi maviye bağladım. Her şey tamam fakat kabloyu modeme taktığımda sadece Power ve Wi-Fi ışıkları yanıyor. Bu normal mi? Bir de nakilden önce interneti dondurmuştuk sözleşme olarak. Acaba yarın geldiklerinde hattı açacaklar o zaman mı açmış olacaklar bilgisi olan var mı bu konuda. Öyle olmasa yarın tekrar neden gelsinler, kabloyu alıp kendim bağladım zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…