F Fatih xdf Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Modemin üstündeki DSL ışığı yanmıyor. Modemden olduğunu düşünmüyorum, kabloda temassızlık varsa nasıl çözebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Modemin üstündeki DSL ışığı yanmıyor. Modemden olduğunu düşünmüyorum, kabloda temassızlık varsa nasıl çözebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 2 Ağustos 2023 #2 Sizden veya kablodan kaynaklı olduğunu nereden biliyorsunuz ? İnternet sağlayıcınız ile görüşün.
6 615426 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 981 Çözümler 9 2 Ağustos 2023 #3 DSL problemi genelde internet sağlayıcısı ile ilgilidir. Şuan hattınızdan sinyal gelmiyor gözüküyor. Eğer kablolarda bir oynama yapmadan gittiyse internet sağlayıcınız ile görüşün.
DSL problemi genelde internet sağlayıcısı ile ilgilidir. Şuan hattınızdan sinyal gelmiyor gözüküyor. Eğer kablolarda bir oynama yapmadan gittiyse internet sağlayıcınız ile görüşün.
F Fatih xdf Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #4 Kabloyla biraz oynayınca dsl ışığı yanıp söndü birkaç kez sonra geri gitti internet sağlaycım ile görüştüm ankastre kutunuzdan çıkan kablo ve modem bağlantılarınızı kontrol edin dediler Son düzenleme: 2 Ağustos 2023
Kabloyla biraz oynayınca dsl ışığı yanıp söndü birkaç kez sonra geri gitti internet sağlaycım ile görüştüm ankastre kutunuzdan çıkan kablo ve modem bağlantılarınızı kontrol edin dediler