K kageno Femtopat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 Dün internetim gayet iyi bir şekilde çalışıyordu fakat kalktığımda DSL ışığının yanmadığını gördüm reset attım ama nafile modem arayüzüne girdiğimde DSL kablosunun çıkmış olabileceği yazıyor. Sorun ne olabilir? Şok Net kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2024
Dün internetim gayet iyi bir şekilde çalışıyordu fakat kalktığımda DSL ışığının yanmadığını gördüm reset attım ama nafile modem arayüzüne girdiğimde DSL kablosunun çıkmış olabileceği yazıyor. Sorun ne olabilir? Şok Net kullanıyorum.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.021 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #2 Saha dolabınız bakıma girmiştir. DSL bağlantısı öyle kolay kolay bir anda gitmez yan sebeplerden. Tabi başka durumlar da olmuş olabilir ama en mantıklısı bu. Komşularınıza sorun onların da gitmiş mi? Gitmiş olması lazım.
Saha dolabınız bakıma girmiştir. DSL bağlantısı öyle kolay kolay bir anda gitmez yan sebeplerden. Tabi başka durumlar da olmuş olabilir ama en mantıklısı bu. Komşularınıza sorun onların da gitmiş mi? Gitmiş olması lazım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #3 DSL kablosunu çıkar tak yap komşuna sor onda da DSL ışığı yoksa genel arıza olabilir.