Zippe Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Modemin markası Türk Telekom fişe takıyoruz bekliyoruz ama ınternet ışığı yanmıyor yanmayınca da ınternet bağlantısı olmuyor.
Modemin markası Türk Telekom fişe takıyoruz bekliyoruz ama ınternet ışığı yanmıyor yanmayınca da ınternet bağlantısı olmuyor.
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 19 Haziran 2023 #2 Zippe dedi: Modemin markası Türk Telekom fişe takıyoruz bekliyoruz ama ınternet ışığı yanmıyor yanmayınca da ınternet bağlantısı olmuyor. Genişletmek için tıkla... 5 ila 10 dakika beklemen lazım ilk kurlumda
Zippe dedi: Modemin markası Türk Telekom fişe takıyoruz bekliyoruz ama ınternet ışığı yanmıyor yanmayınca da ınternet bağlantısı olmuyor. Genişletmek için tıkla... 5 ila 10 dakika beklemen lazım ilk kurlumda
Zippe Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 AMİDALA dedi: 5 ila 10 dakika beklemen lazım ilk kurlumda Genişletmek için tıkla... Bekledik çok yaptık ama olmadı
AMİDALA dedi: 5 ila 10 dakika beklemen lazım ilk kurlumda Genişletmek için tıkla... Bekledik çok yaptık ama olmadı
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 19 Haziran 2023 #4 Zippe dedi: Bekledik çok yaptık ama olmadı Genişletmek için tıkla... DSL ışığı yanıyor mu ?
Zippe Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #5 AMİDALA dedi: DSL ışığı yanıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Evt yanıyor
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 19 Haziran 2023 #6 Zippe dedi: Evet yanıyor Genişletmek için tıkla... Ben modemi kurarken yarım saat beklemiştim sen kaç dakika bekledin?
Zippe dedi: Evet yanıyor Genişletmek için tıkla... Ben modemi kurarken yarım saat beklemiştim sen kaç dakika bekledin?
Zippe Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #7 AMİDALA dedi: Ben modemi kurarken yarım saat beklemiştim sen kaç dakika bekledin? Genişletmek için tıkla... Maks 5 yüksek fln
AMİDALA dedi: Ben modemi kurarken yarım saat beklemiştim sen kaç dakika bekledin? Genişletmek için tıkla... Maks 5 yüksek fln
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 19 Haziran 2023 #8 Zippe dedi: Maks 5 yüksek fln Genişletmek için tıkla... 5 çok az en az 30 dakika bekleyin eğer dls ışığı yanıyorsa beklemekte fayda var ortalama 1 saat civarı bekleyin eğer olmazsa modem kusurludur AMİDALA dedi: 5 çok az en az 30 dakika bekleyin eğer dls ışığı yanıyorsa beklemekte fayda var ortalama 1 saat civarı bekleyin eğer olmazsa modem kusurludur Genişletmek için tıkla... Çünkü kendini kuruyor,testler yapıyor o yüzden beklemekte fayda var
Zippe dedi: Maks 5 yüksek fln Genişletmek için tıkla... 5 çok az en az 30 dakika bekleyin eğer dls ışığı yanıyorsa beklemekte fayda var ortalama 1 saat civarı bekleyin eğer olmazsa modem kusurludur AMİDALA dedi: 5 çok az en az 30 dakika bekleyin eğer dls ışığı yanıyorsa beklemekte fayda var ortalama 1 saat civarı bekleyin eğer olmazsa modem kusurludur Genişletmek için tıkla... Çünkü kendini kuruyor,testler yapıyor o yüzden beklemekte fayda var