Ben oyun oyun oynarken arkadan biri Instagram'a veya YouTube'a girerse ping 30'dan 800'lere çıkıyor. Bunu birkaç kişiye sordum ağ da kendimize öncelik verebiliyor muşuz, bilenler yardımı olabilir mi TP-Link üzerinden yapmak istiyorum.
Ben oyun oyun oynarken arkadan biri Instagram'a veya YouTube'a girerse ping 30'dan 800'lere çıkıyor. Bunu birkaç kişiye sordum ağ da kendimize öncelik verebiliyor muşuz, bilenler yardımı olabilir mi TP-Link üzerinden yapmak istiyorum.
İnterneti paylaşıyorsanız. QoS Ayarı var. Ben ters işlem uyguladım. Band genişliğini %100 kabul edersek ben %20 kadarını kendime ayırdım. Aynı anda veri çekince diğer kişiler etkilenmesin diye. Onlar o an kullanmaz ise yine max değerleri alabilirsiniz.
İnterneti paylaşıyorsanız. QoS Ayarı var. Ben ters işlem uyguladım. Band genişliğini %100 kabul edersek ben %20 kadarını kendime ayırdım. Aynı anda veri çekince diğer kişiler etkilenmesin diye. Onlar o an kullanmaz ise yine max değerleri alabilirsiniz.Eki Görüntüle 1684021
arkadaşlar benim istediğim diğer cihazların kullanamaması değil benim onlardan daha fazla almam ping çok değişiyor oyunlarda açıklayıcı olabilir misiniz