Modemdeki ethernet kablosunun hızını düşürme

Ping e herhangi bir çözüm bulamazsınız. Hatta daha kötü sonuç elde edersiniz. Mesela youtube da videonun yükleme süresini arttırmış olursunuz. Böylelikle sürekli yüksek ping değerleri görürsünüz. QoS ile bant genişliğini kontrol edersiniz. Maksimum çıkacağı bant genişliğini sınırlarsınız.

Evet arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi Qos olayı mevcut nasıl ayarlar yaparım detaylı anlatırsanız ve ya anlatılan bi link varsa yardımcı olabilirsiniz çok teşekkürler :)

Ping e herhangi bir çözüm bulamazsınız. Hatta daha kötü sonuç elde edersiniz. Mesela youtube da videonun yükleme süresini arttırmış olursunuz. Böylelikle sürekli yüksek ping değerleri görürsünüz. QoS ile bant genişliğini kontrol edersiniz. Maksimum çıkacağı bant genişliğini sınırlarsınız.
Ping meselesi tırıvırı ben yeterki onların hızını keseyim yeter bana :D

Arkadaşlar konu çözüldü bi arkadaşımız çok güzel anlatmış tek tek tane tane, bu tek benim değil sizlerinde işine yarayacaktır eminim.
Modeminize birimi bağlanıyor mac adresini kopyala hızını düşür bu kadar basit bu anlatımda :)
Airties Modemlerde İnternet hızına Sınır Koymak « KancaBlog - Çağkanca Blog

Sorunu olanda olmayanda bi bakmasını tavsiye ederim çok yararlı bi makale :)

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 326
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı