D DuF Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 59 21 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, kablonet kullanıcısıyım modemde yanan ve yanmayan ışıklar görselde gördüğünüz gibi. İnternete bağlanamıyorum benim yapabileceğim bir şey var mı? Arıza kaydı oluşturdum gelmelerini mi bekleyeyim? Dosya Ekleri IMG_20201021_204957.jpg 57,7 KB · Görüntüleme: 135
Arkadaşlar merhaba, kablonet kullanıcısıyım modemde yanan ve yanmayan ışıklar görselde gördüğünüz gibi. İnternete bağlanamıyorum benim yapabileceğim bir şey var mı? Arıza kaydı oluşturdum gelmelerini mi bekleyeyim?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 21 Ekim 2020 #2 Modeme ethernet kablosu ile bağlanmayı deneyin. WiFi kapatılmış duruyor.
ZeDXDoGS Decapat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 140 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #3 Daha yeni mi çektin yoksa önceden de mi oluyordu.
D DuF Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 59 21 Ekim 2020 #4 Wi fi yi nasıl açarım? Eternet kablo yok malesef! ZeDXDoGS dedi: Daha yeni mi çektin yoksa önceden de mi oluyordu. Genişletmek için tıkla... Daha yeni çektim resmi ve ilk kez oldu
Wi fi yi nasıl açarım? Eternet kablo yok malesef! ZeDXDoGS dedi: Daha yeni mi çektin yoksa önceden de mi oluyordu. Genişletmek için tıkla... Daha yeni çektim resmi ve ilk kez oldu
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 21 Ekim 2020 #5 Modemin arka tarafında WiFi yazan bir buton varsa açabilirsiniz, yoksa ethernet kablosu edinmeniz gerek.
Modemin arka tarafında WiFi yazan bir buton varsa açabilirsiniz, yoksa ethernet kablosu edinmeniz gerek.
D DuF Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 59 21 Ekim 2020 #6 Malesef wi fi tuşu yok kablo edinmekten başka bir yapacağım şey yok mu?
ZeDXDoGS Decapat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 140 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #7 DuF dedi: Wi fi yi nasıl açarım? Eternet kablo yok malesef! Daha yeni çektim resmi ve ilk kez oldu Genişletmek için tıkla... Resmi demiyorum Wi-Fi'yi.
DuF dedi: Wi fi yi nasıl açarım? Eternet kablo yok malesef! Daha yeni çektim resmi ve ilk kez oldu Genişletmek için tıkla... Resmi demiyorum Wi-Fi'yi.
D DuF Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 59 21 Ekim 2020 #8 ZeDXDoGS dedi: Resmi demiyorum Wi-Fi'yi. Genişletmek için tıkla... Evet daha yeni çektim. Ordın resim sandım sinir oldum kafa gitti İnternet yüzünden
ZeDXDoGS dedi: Resmi demiyorum Wi-Fi'yi. Genişletmek için tıkla... Evet daha yeni çektim. Ordın resim sandım sinir oldum kafa gitti İnternet yüzünden
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 21 Ekim 2020 #9 Servisi bekleyin en kötü. Kablosu da o kadar pahalı bir şey değil, her zaman yedekte bulunsun evde.
ZeDXDoGS Decapat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 140 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #10 Eğer servis hemen gelebilirse bekle eğer hemen gelemezse birkaç saat kapalı kalsın sonra bir kez denersin olmazsa internet oradan çekmiyor olabilir.
Eğer servis hemen gelebilirse bekle eğer hemen gelemezse birkaç saat kapalı kalsın sonra bir kez denersin olmazsa internet oradan çekmiyor olabilir.