Modemden gelen cızz sesi

Arrowx

Hectopat
Arkadaşlar uzundur bağlantı sorunum vardı. Müşteri hizmetlerini aradım, bağlantı ile ilgili problem yok dediler. Modemden olabilir dediler. Modemin kablolarını söküp soğumasını bekledim. Sonra çalıştı, bugün bir daha koptu. Aynısını yaptım, bu sefer ince bir ses gelmeye başladı, cız şeklinde. Müşteri hizmetleri de büyük ihtimal modemde demişti. Sorun modemde mi? Modem almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemi kaç senedir kullanıyorsunuz? Uzun zaman kullanılan modemlerde bu tür sorunlar meydana gelebilir. Eğer modem sürekli çalışıyorsa, 4-5 senedir kullanıyorsanız sorun %90 Modemdedir.

Modemi kaç senedir kullanıyorsunuz? Uzun zaman kullanılan modemlerde bu tür sorunlar meydana gelebilir. Eğer modem sürekli çalışıyorsa, 4-5 senedir kullanıyorsanız sorun %90 Modemdedir.
4sene olmuştur TD-W8960N almayı düşünüyorum iş görür mü birde modem gelene kadar bunu kullansam sıkıntı olur mu yanma gibi

4sene olmuştur TD-W8960N almayı düşünüyorum iş görür mü birde modem gelene kadar bunu kullansam sıkıntı olur mu yanma gibi
Benim kullandığım modem de TD-W8960N. Gayet memnunum. Yanma vb. şeyler olacağını sanmam. Ancak elinizi çabuk tutmanız sizin yararınıza olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…