Modemden gelen Ethernet kabloları çalışmıyor

Mertsw

Femtopat
Daha fazla  
Aktif olarak kullandığım Ethernet kabloları bugün itibarıyla çalışmamaya başladı, hem PC'ye hem de Xbox'da kablolu baglantı alamıyorum 2 adet kablo 2 adet cihaz aynı anda bozulmuş olamaz diye düşünüyorum, internettede sıkıntı yok telefonlardan Wi-Fi olarak ve Xbox üzerinden Wi-Fi olarak bağlanabiliyorum ama kablolu olmuyor. Modemde sıkıntı olabilir mi acaba? Çözüm öneriniz var mı?

Eğer donanım bozulduysa tamir çok zor olur. İçinde bir parça şişiyor ve kullanılmaz hale geliyor portlar. Söküp fotoğraf atabilme şansınız var mı?

Eğer donanım bozulduysa tamir çok zor olur. İçinde bir parça şişiyor ve kullanılmaz hale geliyor portlar. Söküp fotoğraf atabilme şansınız var mı?
Hocam modemi mi sökeyim tam anlayamadım yoksa pc ile xboxu mu

Hocam Allah affetsin çok güldüm tabii ki modemi ama deneyiminiz yoksa sökmeyin. Modemin port ışıkları yanıyor mu?
ışıklar yanıyor, pcde saniyelik şekilde bağlantı gözüküyor ama tekrar kopuyor
yarın türktelekom ile iletişim işi çözer mi yoksa yeni modem almak kökten çözüm olur mu

ışıklar yanıyor, pcde saniyelik şekilde bağlantı gözüküyor ama tekrar kopuyor
yarın türktelekom ile iletişim işi çözer mi yoksa yeni modem almak kökten çözüm olur mu
evde bulunan diğer ethernet kablolarını da denedim hem pcde hem xboxda çalışmıyor hocam modem resetledim fişler taktım çıkardım yinede kablolu baglanamıyorum bu cihazlarıma

Dosya Ekleri

• 9DECE9B5-2402-4CE7-BA2F-F9E54B5B33D1.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 8E7FCDD1-24C9-4F14-A280-AFBE136460A7.jpeg
    119,8 KB · Görüntüleme: 37
  • image.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 41

Kabloyu değiştirip dener misiniz?

Değiştirdim kısa sarı Ethernet kablom vardı onunlada aynı sonuç, bağlantı saglanmıyor Xbox ve PC'de

Modeminizde bir internet portu çalışıyor ama. Bir modemdeki portları değiştirir misiniz?

Modeminizde bir internet portu çalışıyor ama. Bir modemdeki portları değiştirir misiniz?
4 portuda denedim tek tek ışık yanıyor evet ama internet gelmiyor yine cihazlara, wifi baglantımda da sıkıntılar yaşamaya başladım xbox üzerinden ve telefondan modemi kapatıp açıyorum 1-2 kere ondan sonra baglanıyor wifi xbox üzerinde, genel bir türktelekom arızası olabilir mi acaba

an itibariyle xboxumu wifi ile bağlayamıyorum önceki attığım fotoğraftaki hataları veriyor

Dosya Ekleri

• 516B3126-335B-4B1B-AAC4-286C56A78E12.jpeg
    73,4 KB · Görüntüleme: 35
  • AFF2451E-05B7-41DD-8A13-6E1DDCC53722.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…