Modemden uzaktaki odaya internet nasıl bağlanır?

Kerpeten

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım modemden bir oda uzaklıkta. Sizce ne ile bağlantı yapmalıyım? Bütçem 800TL civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım modemden bir oda uzaklıkta. Sizce ne ile bağlantı yapmalıyım? Bütçem 800TL civarı.

Hocam bende aynı durumdayım Amazon üzerinden 10 metrelik CAT6 kablosu aldım masama göre odanın köşesinden kabloyu geçirecek kadar deldim ve o şekilde bilgisayarıma bağladım.

Kabloyla uğraşmak istemiyorsanız TP-Link'in wifi adaptörü var fiyatı aşağı yukarı o civarlardaydı ben onu kullandım uzun bir süre iş görüyor. Modeli T2U Plus.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-23 134548.png
    24,1 KB · Görüntüleme: 35
Kabloyla uğraşmak istemiyorsanız TP-Link'in wifi adaptörü var fiyatı aşağı yukarı o civarlardaydı ben onu kullandım uzun bir süre iş görüyor. Modeli T2U Plus.
800TL ye en iyi Adaptör nedir sizce

Hocam bende aynı durumdayım Amazon üzerinden 10 metrelik CAT6 kablosu aldım masama göre odanın köşesinden kabloyu geçirecek kadar deldim ve o şekilde bilgisayarıma bağladım.

Hocam bende o plandayım aslında ama adaptör de cepte dursun.

800TL ye en iyi Adaptör nedir sizce

Hocam bende o plandayım aslında ama adaptör de cepte dursun.
Ben başka adaptör kullanmadım hocam yalan olmasın bunu kullandım memnundum ama kablo ile bağlanma ihtimaliniz varsa kesinlikle kablo öneririm. Adaptörden daha çok güven verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…