AliS11 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 6 27 Şubat 2022 #1 Modemden YouTube kanalı nasıl engelleyebilirim? WAN hosta kanalın URL'sini yazıyorum kabul etmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2022
turquoisze Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2022 #2 Sanırım sadece kanalı engelleyemezsiniz. Genel olarak YouTube'u engelleyebilirsiniz. URL yazarken www.youtube.com şeklinde yazıp deneyiniz.
Sanırım sadece kanalı engelleyemezsiniz. Genel olarak YouTube'u engelleyebilirsiniz. URL yazarken www.youtube.com şeklinde yazıp deneyiniz.
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #3 turquoisze dedi: Sanırım sadece kanalı engelleyemezsiniz. Genel olarak YouTube'u engelleyebilirsiniz. URL yazarken www.youtube.com şeklinde yazıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Modemlerden YouTube engellenmiyor diye biliyorum
turquoisze dedi: Sanırım sadece kanalı engelleyemezsiniz. Genel olarak YouTube'u engelleyebilirsiniz. URL yazarken www.youtube.com şeklinde yazıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Modemlerden YouTube engellenmiyor diye biliyorum
turquoisze Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2022 #4 Pablo Emilio Escobar dedi: Modemlerden YouTube engellenmiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Emin misiniz modem arayüzünde ebeveyn kilidi ayarı da mevcut. O da mı çalışmıyor acaba?
Pablo Emilio Escobar dedi: Modemlerden YouTube engellenmiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Emin misiniz modem arayüzünde ebeveyn kilidi ayarı da mevcut. O da mı çalışmıyor acaba?
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #5 turquoisze dedi: Emin misiniz modem arayüzünde ebeveyn kilidi ayarı da mevcut. O da mı çalışmıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Ebeveyn kilidi mevcut ama YouTube a engel atılmıyor diğer sitelere vs atılıyor.
turquoisze dedi: Emin misiniz modem arayüzünde ebeveyn kilidi ayarı da mevcut. O da mı çalışmıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Ebeveyn kilidi mevcut ama YouTube a engel atılmıyor diğer sitelere vs atılıyor.