C CRE4X Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 6 26 Nisan 2020 #1 Merhaba, Oyun için port açtım(modem üzerinden). Fakat portu port test sitelerinden kontrol ettiriyorum, kapalı olduğunu gösteriyor. Ne yapabilirim? Görseller:
Merhaba, Oyun için port açtım(modem üzerinden). Fakat portu port test sitelerinden kontrol ettiriyorum, kapalı olduğunu gösteriyor. Ne yapabilirim? Görseller:
alperkrt17 Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 592 Çözümler 2 26 Nisan 2020 #2 CRE4X dedi: Merhaba, Oyun için port açtım(modem üzerinden). Fakat portu port test sitelerinden kontrol ettiriyorum, kapalı olduğunu gösteriyor. Ne yapabilirim? Görseller: Genişletmek için tıkla... Portu tetikletmen (dinletmen) gerekiyor. Eğer bir sunucu açtıysan sunucu batını çalıştır. Portu görecektir.
CRE4X dedi: Merhaba, Oyun için port açtım(modem üzerinden). Fakat portu port test sitelerinden kontrol ettiriyorum, kapalı olduğunu gösteriyor. Ne yapabilirim? Görseller: Genişletmek için tıkla... Portu tetikletmen (dinletmen) gerekiyor. Eğer bir sunucu açtıysan sunucu batını çalıştır. Portu görecektir.
C CRE4X Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 6 27 Nisan 2020 #3 alperkrt17 dedi: Portu tetikletmen (dinletmen) gerekiyor. Eğer bir sunucu açtıysan sunucu batını çalıştır. Portu görecektir. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmuyor, Güvenlik duvarını da kapattım. Sorun çözülmedi yardım lütfen Çözüm bulunmadı güncel Son düzenleme: 26 Nisan 2020
alperkrt17 dedi: Portu tetikletmen (dinletmen) gerekiyor. Eğer bir sunucu açtıysan sunucu batını çalıştır. Portu görecektir. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmuyor, Güvenlik duvarını da kapattım. Sorun çözülmedi yardım lütfen Çözüm bulunmadı güncel