Modeme bağlı aygıtların hızını kısıtlama

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar.

İnternet altyapım kötü olduğundan dolayı 8-9 Mbit hız anca alıyorum. Örneğin PUBG oynarken modeme bağlı birisi video izlediğinde oyunu aşırı derecede etkiliyor.

Diğer bağlanan kişilerin hızını kısıtlayabileceğim bir uygulama var mıdır? Modemin Airties Qos diye bir şey görmüştüm fakat düzgün bir anlatım bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ethernet ile bağlanıyorsanız modemin ara yüzünden kablosuz'a girin. Buradan 802.11 Modu seçeneği olmalı oradan 802.11 b yi seçin alt tarafta hızını 1 mbps yapın sorun çözülecektir.

Eğer ethernet ile bağlanıyorsanız modemin ara yüzünden kablosuz'a girin. Buradan 802.11 Modu seçeneği olmalı oradan 802.11 b yi seçin alt tarafta hızını 1 mbps yapın sorun çözülecektir.

Evet kabloyla bağlanıyorum. Teşekkür ederim deneyeceğim

Eğer öyle yaparsanız sizin de telefonunuzun hızınız düşer. Benim attığım rehberde siz sonuna kadar, o ağa bağlı olanlar toplam maks. "ayarladığınız değer" kadar hız alabilirler.

Benim modemimde misafir ağ seçeneğini bulamadım malesef. "Kablosuz Ağ Adını (SSID) gizle" var fakat misafir ağı seçeneğini bir türlü bulamadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı