DreamHunterr Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 248 Çözümler 1 29 Kasım 2022 #1 Hızı düşürmek istememin sebebi indirme yapılması vs değil sadece oyuna olan erişimini azaltmak istiyorum. Benim bilgisayarım hariç diğer bağlı olan kişilerin internet hızını nasıl kısıtlayabilirim program vs ile? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2022
Hızı düşürmek istememin sebebi indirme yapılması vs değil sadece oyuna olan erişimini azaltmak istiyorum. Benim bilgisayarım hariç diğer bağlı olan kişilerin internet hızını nasıl kısıtlayabilirim program vs ile?
fn Xivilai Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #2 Ben modem arayüzünden yapıyorum modemin nedir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Kasım 2022 #3 Program ile yapmak için programı bağlı PC'lere kurman gerek. Modemden yapmak için de modemde QoS özelliği olması lazım. Şu video size fikir verecek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Program ile yapmak için programı bağlı PC'lere kurman gerek. Modemden yapmak için de modemde QoS özelliği olması lazım. Şu video size fikir verecek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DreamHunterr Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 248 Çözümler 1 29 Kasım 2022 #4 fn Xivilai dedi: Ben modem arayüzünden yapıyorum modemin nedir? Genişletmek için tıkla... Tek bildiğim modemin NetMasterın olması.
fn Xivilai dedi: Ben modem arayüzünden yapıyorum modemin nedir? Genişletmek için tıkla... Tek bildiğim modemin NetMasterın olması.