K KREARON Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayarsız modeme yazılım atmak mümkün mü?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.018 Makaleler 6 Çözümler 54 25 Ocak 2024 #2 Yazılım atmaktan kastınız güncellemeyse, telefonunuzda bile yapabilirsiniz. ISS'nin koyduğu sınırlı arayüzü kaldırmaksa yapamazsınız.
Yazılım atmaktan kastınız güncellemeyse, telefonunuzda bile yapabilirsiniz. ISS'nin koyduğu sınırlı arayüzü kaldırmaksa yapamazsınız.
K KREARON Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 Ulunay dedi: Yazılım atmaktan kastınız güncellemeyse, telefonunuzda bile yapabilirsiniz. ISS'nin koyduğu sınırlı arayüzü kaldırmaksa yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Evet yazılım guncelleme.Internette aradım ama bulamadım hicbir yerde.Modem brick olur diye tırsıyom
Ulunay dedi: Yazılım atmaktan kastınız güncellemeyse, telefonunuzda bile yapabilirsiniz. ISS'nin koyduğu sınırlı arayüzü kaldırmaksa yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Evet yazılım guncelleme.Internette aradım ama bulamadım hicbir yerde.Modem brick olur diye tırsıyom
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.018 Makaleler 6 Çözümler 54 25 Ocak 2024 #4 Brick olma ihtimali bilgisayardan güncelleme yaparken de mevcut. Eşit risk...