InFerNoXs Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 Arkadaşlar CS ve Valorant'ta tek PC'de oyun oynarken ms stabil 45-60 arası fakat aynı modem üstünden diğer bilgisayarla arkadaşla beraber 2 kişi girince ms birden 600-900'lere yükseliyor ve hiç düşmüyor. Sebebi ne olabilir nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar CS ve Valorant'ta tek PC'de oyun oynarken ms stabil 45-60 arası fakat aynı modem üstünden diğer bilgisayarla arkadaşla beraber 2 kişi girince ms birden 600-900'lere yükseliyor ve hiç düşmüyor. Sebebi ne olabilir nasıl çözebilirim?
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 8 Mart 2023 #2 Bilgisayarlarda açık olan programlar sorun çıkarabilir 2 bilgisayardada Görev Yöneticisi açıp ağ kullanımına bakın.
Bilgisayarlarda açık olan programlar sorun çıkarabilir 2 bilgisayardada Görev Yöneticisi açıp ağ kullanımına bakın.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 8 Mart 2023 #3 Hız olarak ne alıyorsun? ADSL, VDSL, fiber hangisini kullanıyorsun?
InFerNoXs Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #4 TurkNet ADSL kullanıyorum 1 ay önce VDSL 75MB kullanırken böyle bir sorunum yoktu evi taşıdım boş VDSL portu olmadığını söylediler. Ahmet_53 dedi: Bilgisayarlarda açık olan programlar sorun çıkarabilir 2 bilgisayardada Görev Yöneticisi açıp ağ kullanımına bakın. Genişletmek için tıkla... Her yolu denedim ama sonuç yok.
TurkNet ADSL kullanıyorum 1 ay önce VDSL 75MB kullanırken böyle bir sorunum yoktu evi taşıdım boş VDSL portu olmadığını söylediler. Ahmet_53 dedi: Bilgisayarlarda açık olan programlar sorun çıkarabilir 2 bilgisayardada Görev Yöneticisi açıp ağ kullanımına bakın. Genişletmek için tıkla... Her yolu denedim ama sonuç yok.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 9 Mart 2023 #5 ADSL altyapıda bu tür sıkıntılar görünmesi normal. VDSL geçebilmen en kesin çözüm olur.