eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 15 Ekim 2022 #1 Merhaba. İnternetimiz gitmişti. Ben de düzeltmek için factory reset attım. Bu username, password falan biliyorum zaten bir şey olmaz diye. Onlari yaziyorum, connected diyor fakat internet yok. Neyi yanlış yapiyorum bir bakar misiniz?
Merhaba. İnternetimiz gitmişti. Ben de düzeltmek için factory reset attım. Bu username, password falan biliyorum zaten bir şey olmaz diye. Onlari yaziyorum, connected diyor fakat internet yok. Neyi yanlış yapiyorum bir bakar misiniz?
OrnitorenkPepsi Megapat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 443 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #2 VLAN'ı 35 yapıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 15 Ekim 2022 #3 OrnitorenkPepsi dedi: VLAN'ı 35 yapıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... vlan id yi mi? OrnitorenkPepsi dedi: VLAN'ı 35 yapıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... resetlemeden once 221 di ondan 221 yaptim ben OrnitorenkPepsi dedi: VLAN'ı 35 yapıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 15 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
OrnitorenkPepsi dedi: VLAN'ı 35 yapıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... vlan id yi mi? OrnitorenkPepsi dedi: VLAN'ı 35 yapıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... resetlemeden once 221 di ondan 221 yaptim ben OrnitorenkPepsi dedi: VLAN'ı 35 yapıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla...
OrnitorenkPepsi Megapat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 443 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #4 User name kısmında @sağlayıcıismi gibi bir şey de lazım diye biliyorum, ben 35 yapana kadar internet ışığı yanmamıştı o yüzden söyledim onu. Artı 0 Eksi
User name kısmında @sağlayıcıismi gibi bir şey de lazım diye biliyorum, ben 35 yapana kadar internet ışığı yanmamıştı o yüzden söyledim onu.
KS KS eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 15 Ekim 2022 #5 OrnitorenkPepsi dedi: User name kısmında @sağlayıcıismi gibi bir şey de lazım diye biliyorum, ben 35 yapana kadar internet ışığı yanmamıştı o yüzden söyledim onu. Genişletmek için tıkla... Azerbaycan dayım farklı ola bilir OrnitorenkPepsi dedi: User name kısmında @sağlayıcıismi gibi bir şey de lazım diye biliyorum, ben 35 yapana kadar internet ışığı yanmamıştı o yüzden söyledim onu. Genişletmek için tıkla... Gittim arkadasimin evine onda baktim her şey ayni ama bende internet calismiyor. her sey dogruymus aradim aktiv etmemisler duzeltdiler Ya VoIP telefonu da eklemeye çalışınca bozuldu niyese aynı şifreye yanlış diyor nedense. Son düzenleme: 15 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
OrnitorenkPepsi dedi: User name kısmında @sağlayıcıismi gibi bir şey de lazım diye biliyorum, ben 35 yapana kadar internet ışığı yanmamıştı o yüzden söyledim onu. Genişletmek için tıkla... Azerbaycan dayım farklı ola bilir OrnitorenkPepsi dedi: User name kısmında @sağlayıcıismi gibi bir şey de lazım diye biliyorum, ben 35 yapana kadar internet ışığı yanmamıştı o yüzden söyledim onu. Genişletmek için tıkla... Gittim arkadasimin evine onda baktim her şey ayni ama bende internet calismiyor. her sey dogruymus aradim aktiv etmemisler duzeltdiler Ya VoIP telefonu da eklemeye çalışınca bozuldu niyese aynı şifreye yanlış diyor nedense.