Modeme gelen hız ve ISS'nin sağladığı hız

M.SEFER

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Müşteri Temsilcisi
Merhabalar.
Hali hazırda TürkNet kullanıcısıyım oldukça memnunum fakat aklıma takılan birkaç nokta için kendilerine yazılı olarak talep oluşturdum. Konu şu şekilde alt yapımda TürkNet 35Mbps veriyor alt yapımın izin verdiği 50 Mbps'ye geçiş yapabiliyorum bu şekilde geçiş işlemini sağladım fakat sahadan modeme gelen ekran görüntüsündeki bilgilere göre daha yüksek hız alabiliyorum. Bununla ilgili TürkNet'e yazılı olarak gönderdiğim talepte ise altyapınızı Türk Telekom maksimum 50Mbps olarak sağlıyor diyor. Ama ekran görüntüsündeki duruma göre daha fazla alabiliyorum. Konuyla ilgili nereye başvuruda bulunabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bu hız biraz daha yükselebilir ama bunu iss yapamıyor maks. verim almak istiyorsanız bu sefer de SNR ve Hat zayıflaması değerleriniz değişecek ve internet deneyiminiz daha kötü olacak.

Hocam kimse modeme gelen maksimum hızı alamaz zaten. Teoride alır fakat durmadan kesinti yaşarsınız. Sizin zaten hat zayıflaması ve SNR değeriniz çok iyi değil. Biraz daha hızınız artarsa kesintiler yaşayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…