Konuştum, bana hat değerleriniz normal demekten başka bir şey sunamıyorlar. Elit hizmet randevusu aldım 3 kere gelmediler. 50mbps tarifem geçtiğimden beri bu sorun. Önceden başka sağlayıcıdaydım adsl olarak , Turktelekoma vdsl olarak geçtim.
Açıkçası download hızını alıp upload hızını alamamanız çok tuhaf. Bir şeyler inmiyorsa arka planda modem kaynaklı bir sorun olabilir farklı bir modemle deneme şansın var mı?
Açıkçası download hızını alıp upload hızını alamamanız çok tuhaf. Bir şeyler inmiyorsa arka planda modem kaynaklı bir sorun olabilir farklı bir modemle deneme şansın var mı?
3-4 farklı modemle de denedim sonuç aynı. Herhangi bir değişim yok çok şaşkınım uploadımda sıkıntı yokken downloadımda bu denli büyüklükte bir sıkıntı olması enteresan.
Benim tahminim; Müstakil evde oturuyorum kutum turktelekomun direğinde ve orda oksitlenme tarzı bi şey olması veya santral kaynaklı bir sıkıntı (port vs)
TurkTelekoma 100 lerce kez durumu anlatmama rağmen sallamıyor kimse değerleriniz normal diyip geçiyorlar.
Önerileriniz nelerdir ? ne yapabilirim ekstra