frkn.11121 Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #11 Einstein dedi: Durup dururkenmi böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Şuan misafirim, kaldığım yerin wifisini bu şekilde buldum, öncesini bilmiyorum.
Einstein dedi: Durup dururkenmi böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Şuan misafirim, kaldığım yerin wifisini bu şekilde buldum, öncesini bilmiyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.104 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #12 frkn.11121 dedi: Şu an misafirim, kaldığım yerin Wi-Fi'sini bu şekilde buldum, öncesini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
frkn.11121 dedi: Şu an misafirim, kaldığım yerin Wi-Fi'sini bu şekilde buldum, öncesini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
frkn.11121 Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #13 Einstein dedi: Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam biraz bekledikten sonra çözüldü çok teşekkür ederim. Einstein dedi: Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama şimdi tekrar gitti, gidip geliyor ve "DHCP sunucusu bulunamadı ağ bağlantısı kalitesi düşük olabilir" yazıyor. Ne yapmalı?
Einstein dedi: Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam biraz bekledikten sonra çözüldü çok teşekkür ederim. Einstein dedi: Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama şimdi tekrar gitti, gidip geliyor ve "DHCP sunucusu bulunamadı ağ bağlantısı kalitesi düşük olabilir" yazıyor. Ne yapmalı?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.104 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #14 frkn.11121 dedi: Eyvallah hocam biraz bekledikten sonra çözüldü çok teşekkür ederim. Ama şimdi tekrar gitti, gidip geliyor ve "DHCP sunucusu bulunamadı ağ bağlantısı kalitesi düşük olabilir" yazıyor. Ne yapmalı? Genişletmek için tıkla... Everest cihazı yeniden başlatmayı deneyin.
frkn.11121 dedi: Eyvallah hocam biraz bekledikten sonra çözüldü çok teşekkür ederim. Ama şimdi tekrar gitti, gidip geliyor ve "DHCP sunucusu bulunamadı ağ bağlantısı kalitesi düşük olabilir" yazıyor. Ne yapmalı? Genişletmek için tıkla... Everest cihazı yeniden başlatmayı deneyin.
frkn.11121 Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #15 Einstein dedi: Everest cihazı yeniden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Şimdi resetleyince ethernet ile de bağlantı sağladım. Sorunsuz bir şekilde wifi ile de bağlanıyorum çok teşekkürler.
Einstein dedi: Everest cihazı yeniden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Şimdi resetleyince ethernet ile de bağlantı sağladım. Sorunsuz bir şekilde wifi ile de bağlanıyorum çok teşekkürler.