oguzdogan1999 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 52 Makaleler 1 28 Temmuz 2022 #1 ASUS DSL-N17u ve AirTies AIR5650 modemlerime merlin Firmware kurmak istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan yok mu yardım lazım modemi değiştireceğim. Son düzenleme: 28 Temmuz 2022
ASUS DSL-N17u ve AirTies AIR5650 modemlerime merlin Firmware kurmak istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan yok mu yardım lazım modemi değiştireceğim.
Osman Elitok Megapat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 491 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 30 Mart 2024 #2 Burada anlatılıyor inceleyebilirsin. Her modeli desteklemiyor ne yazık ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Router için Merlin İndirme Sitesi: Asuswrt-Merlin - Browse Files at SourceForge.net DSL için Gnuton (Merlin dosyalarını DSL olarak uyarlıyor) indirme sitesi: Release 3004.388.6_0-gnuton1 · gnuton/asuswrt-merlin.ng
Burada anlatılıyor inceleyebilirsin. Her modeli desteklemiyor ne yazık ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Router için Merlin İndirme Sitesi: Asuswrt-Merlin - Browse Files at SourceForge.net DSL için Gnuton (Merlin dosyalarını DSL olarak uyarlıyor) indirme sitesi: Release 3004.388.6_0-gnuton1 · gnuton/asuswrt-merlin.ng