Modeme Modem Takılır mı?

harunburak0133

Hectopat
Merhabalar.
Bende bi modem var. Tenda marka. Hiçbir fonksiyonu yok. Ben USB portu olan bi modem kullanmak istiyorum. Fakat modem değiştiremem. Kullandığım internet değişik bir sistem. Uydu falan taktılar. Modem arayüzünün kullanıcı adı ve şifresini değişmeyin dediler. Bir de reset atmayın dediler. Ben bu modemin internetinden beslenen bir modem kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.
Bende bi modem var. Tenda marka. Hiçbir fonksiyonu yok. Ben USB portu olan bi modem kullanmak istiyorum. Fakat modem değiştiremem. Kullandığım internet değişik bir sistem. Uydu falan taktılar. Modem arayüzünün kullanıcı adı ve şifresini değişmeyin dediler. Bir de reset atmayın dediler. Ben bu modemin internetinden beslenen bir modem kullanabilir miyim?
Bi zamanlar böyle bir şey denemiştim. Komşuyla ortak kullanıyorduk ondan. Komşunun modeminden çektiğim ethernet kablosunu kendi modemimin her hangi bir portuna taktığımda interneti Wi-Fi olarak yayabiliyordu fakat bu sefer komşumun internet hızı yerlerde sürünüyordu. Böyle bir sıkıntınız olmayacaksa denemekten zarar gelmez.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı