Xayanc Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 331 24 Ocak 2023 #1 Bir VPN sunucusunu modemime ekledim ama bağlantı olmuyor ben mi yanlış yapıyorum? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 17,4 KB · Görüntüleme: 116
tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 24 Ocak 2023 #2 Xayanc dedi: Bir VPN sunucusunu modemime ekledim ama bağlantı olmuyor ben mi yanlış yapıyorum? Genişletmek için tıkla... PPTP olarak denediniz mi ?
Xayanc dedi: Bir VPN sunucusunu modemime ekledim ama bağlantı olmuyor ben mi yanlış yapıyorum? Genişletmek için tıkla... PPTP olarak denediniz mi ?
Xayanc Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 331 24 Ocak 2023 #3 tam1gamer1 dedi: PPTP olarak denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. tam1gamer1 dedi: PPTP olarak denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bağlantı mı sağlayamıyorum anlamadım.
tam1gamer1 dedi: PPTP olarak denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. tam1gamer1 dedi: PPTP olarak denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bağlantı mı sağlayamıyorum anlamadım.
tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 24 Ocak 2023 #4 Xayanc dedi: Evet. Bağlantı mı sağlayamıyorum anlamadım. Genişletmek için tıkla... O girdiğin bilgiler ile bilgisayarından vpn kur dene bilgiler doğru mu, başarılı giriş yapılıyor mu öğrenelim.
Xayanc dedi: Evet. Bağlantı mı sağlayamıyorum anlamadım. Genişletmek için tıkla... O girdiğin bilgiler ile bilgisayarından vpn kur dene bilgiler doğru mu, başarılı giriş yapılıyor mu öğrenelim.
Xayanc Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 331 24 Ocak 2023 #5 tam1gamer1 dedi: O girdiğin bilgiler ile bilgisayarından VPN kur dene bilgiler doğru mu, başarılı giriş yapılıyor mu öğrenelim. Genişletmek için tıkla... Evet doğru kullanyordum PC de.
tam1gamer1 dedi: O girdiğin bilgiler ile bilgisayarından VPN kur dene bilgiler doğru mu, başarılı giriş yapılıyor mu öğrenelim. Genişletmek için tıkla... Evet doğru kullanyordum PC de.