proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 1 Kasım 2023 #11 Fatihkerem0023 dedi: Hocam, sakın modemin üstünden atmayın. Arıyorsanız arayüzünden atın. Wi-Fi'ya kurulum istiyor ve 12 saat sürüyor. Ben bir kere yaptım öyle oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilgi gibi kısmen modemin üstünden attım bende eski şifre eski Wi-Fi ismiyle tekrardan girebiliyorum. (huawei kullanıyorum)
Fatihkerem0023 dedi: Hocam, sakın modemin üstünden atmayın. Arıyorsanız arayüzünden atın. Wi-Fi'ya kurulum istiyor ve 12 saat sürüyor. Ben bir kere yaptım öyle oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilgi gibi kısmen modemin üstünden attım bende eski şifre eski Wi-Fi ismiyle tekrardan girebiliyorum. (huawei kullanıyorum)
5 560221 Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 30 1 Kasım 2023 #12 Recep Baltaş Fan dedi: Herhangi bir yanlış ayar yaptıysanız gönül rahatlığı ile atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Modem şifresini değiştirdim şu 192.395 falan fişman diye bir site var ya oraya giremiyorum artık.
Recep Baltaş Fan dedi: Herhangi bir yanlış ayar yaptıysanız gönül rahatlığı ile atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Modem şifresini değiştirdim şu 192.395 falan fişman diye bir site var ya oraya giremiyorum artık.
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 1 Kasım 2023 #13 560221 dedi: Modem şifresini değiştirdim şu 192.395 falan fişman diye bir site var ya oraya giremiyorum artık. Genişletmek için tıkla... 192.168.1.1 modem araryüz yeridir hocam. giriş şifresi arkada yazan yerde yazar
560221 dedi: Modem şifresini değiştirdim şu 192.395 falan fişman diye bir site var ya oraya giremiyorum artık. Genişletmek için tıkla... 192.168.1.1 modem araryüz yeridir hocam. giriş şifresi arkada yazan yerde yazar
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 1 Kasım 2023 #14 560221 dedi: Yakın zamanda modeme reset atmayı düşünüyorum, reset attıktan sonra ilgili firma beni arar mı veya reset attıktan sonra Wi-Fi şifresi gider mi? Modem markam: Huawei. Genişletmek için tıkla... Sıfırlarsan ilk şifreye dönüşecektir yani fabrika ayarlarına şifren fabrika şifresi olacak ve bütün giriş yaplımış cihazlardan çıkış yapılacak.
560221 dedi: Yakın zamanda modeme reset atmayı düşünüyorum, reset attıktan sonra ilgili firma beni arar mı veya reset attıktan sonra Wi-Fi şifresi gider mi? Modem markam: Huawei. Genişletmek için tıkla... Sıfırlarsan ilk şifreye dönüşecektir yani fabrika ayarlarına şifren fabrika şifresi olacak ve bütün giriş yaplımış cihazlardan çıkış yapılacak.
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 1 Kasım 2023 #15 Ayarlar sıfırlanır.
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #16 proyic dedi: Hocam yanlış bilgi gibi kısmen modemin üstünden attım bende eski şifre eski Wi-Fi ismiyle tekrardan girebiliyorum. (Huawei kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... Hocam ben yaşadığım şeyi anlattım bende de sorun olmuş olabilir.
proyic dedi: Hocam yanlış bilgi gibi kısmen modemin üstünden attım bende eski şifre eski Wi-Fi ismiyle tekrardan girebiliyorum. (Huawei kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... Hocam ben yaşadığım şeyi anlattım bende de sorun olmuş olabilir.