Modeme reset atınca internet hızlanıyor

tuzlali01

Kilopat
Daha fazla  
100 Mbit VDSL internet kullanıyorum. Bir önceki modemimde (TTNET'e ait olmayan) sorunsuz kullanıyordum. İnternetimi modem arızasından sonra Türk Telekom kendi modemini taktı fakat hızımda azalma oluyor, belirli bir süre sonunda. Modeme reset atıyorum düzeliyor maksimum hıza ulaşabiliyorum anında. Yani ben şüphelenmeye başladım Türk Telekom'dan merkezden hızımı düşürdüklerini falan düşünüyorum, sizce nedir sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:

Modem çok fazla veri alış verişinden dolayı şişti derler. Ondan dolayı Türk kafası aç - kapa yaptığın zaman bu şişkinlik iniyor. Tekrar en başa dönüyor. Eğer her gece aynı saatte hızın düşüyorsa o zaman santralden oynuyorlar.

Gündüz saatleri de oluyor. Bende santralden şüpheleniyorum çünkü eski modem de olmuyordu çünkü türk telekomun modemi değildi muhtemelen ona erişimleri yoktu. Herneyse bunu anlamanın yolu galiba türktelekom a ait olmayan bir modem takıp gözlemlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…