Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #1 Wi-Fi'nin şifresini değiştiriyorum, komşu çocuğu gelip reset atıp geri bağlanıyor, bunu engelleyebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2021
Wi-Fi'nin şifresini değiştiriyorum, komşu çocuğu gelip reset atıp geri bağlanıyor, bunu engelleyebilir miyim?
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 28 Mayıs 2021 #2 Pablo Emilio Escobar dedi: Wi-Fi'nin şifresini değiştiriyorum, komşu çocuğu gelip reset atıp geri bağlanıyor, bunu engelleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, arayüzden MAC adresini engelleyebilirsiniz.
Pablo Emilio Escobar dedi: Wi-Fi'nin şifresini değiştiriyorum, komşu çocuğu gelip reset atıp geri bağlanıyor, bunu engelleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, arayüzden MAC adresini engelleyebilirsiniz.
DERSEBA Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 221 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #3 Dava açın ciddiyim okurken sinir oldum
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #4 Çocuğu uyarabilirsiniz. Anlamıyorsa başka yollarla halledebilirsiniz.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #5 Modemin sana sunduğu herhangi bir ayarla bunu değiştiremezsin. Zaten Reset düğmesinin amacı da senin yaptığın ayarları varsayılana çekmek. Reset deliğini kapatmaya çalışsan belki iş görebilir.
Modemin sana sunduğu herhangi bir ayarla bunu değiştiremezsin. Zaten Reset düğmesinin amacı da senin yaptığın ayarları varsayılana çekmek. Reset deliğini kapatmaya çalışsan belki iş görebilir.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 28 Mayıs 2021 #6 Pablo Emilio Escobar dedi: Wi-Fi'nin şifresini değiştiriyorum, komşu çocuğu gelip reset atıp geri bağlanıyor, bunu engelleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bunu sizin yanınızda mı yapıyor hocam? Nasıl bu kadar rahat olabiliyor? Garip.
Pablo Emilio Escobar dedi: Wi-Fi'nin şifresini değiştiriyorum, komşu çocuğu gelip reset atıp geri bağlanıyor, bunu engelleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bunu sizin yanınızda mı yapıyor hocam? Nasıl bu kadar rahat olabiliyor? Garip.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 28 Mayıs 2021 #7 Olga666 dedi: Evet, arayüzden MAC adresini engelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reset ile o da silinecektir. Konu sahibine tavsiyem o çocuğu bir daha eve almaması ya da modemi daha güvenli bir yere götürmesidir.
Olga666 dedi: Evet, arayüzden MAC adresini engelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reset ile o da silinecektir. Konu sahibine tavsiyem o çocuğu bir daha eve almaması ya da modemi daha güvenli bir yere götürmesidir.
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.037 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #8 Komşu çocuğunun yaptığı suçtur. Görevli birilerini çağır engellesinler.
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #9 Reset atınca tekrar gitmez mi? Olga666 dedi: Evet, arayüzden MAC adresini engelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Reset atınca tekrar gitmez mi? Olga666 dedi: Evet, arayüzden MAC adresini engelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 28 Mayıs 2021 #10 Enes3078 dedi: Reset ile o da silinecektir. Konu sahibine tavsiyem o çocuğu bir daha eve almaması ya da modemi daha güvenli bir yere götürmesidir. Genişletmek için tıkla... Ya da güzel bir daya... Öhöm öhöm şey yani modemi saklayabilir dediğiniz gibi ya da ailesi ile konuşabilir.
Enes3078 dedi: Reset ile o da silinecektir. Konu sahibine tavsiyem o çocuğu bir daha eve almaması ya da modemi daha güvenli bir yere götürmesidir. Genişletmek için tıkla... Ya da güzel bir daya... Öhöm öhöm şey yani modemi saklayabilir dediğiniz gibi ya da ailesi ile konuşabilir.