Kardeşim, anlamadiysan anlatayım. Ailelerimiz birbirine gelip gidiyor, arkadaş gibi. Annesi bize sohbet muhabbete geliyor, çocuk Wi-Fi'nin şifresini bilmiyor ve ha bire reset atıyor girmek için. O yüzden reset tuşu ile ilgili sorunumu aktardim.
Kardeşim Anlamadiysan anlatayım Ailelerimiz birbirine gelip gidiyor arkadaş gibi annesi bize sohbet muhabbete geliyor çocuk Wi-Fi'nin şifresini bilmiyor ve ha bire reset atıyor girmek için o yüzden reset tuşu ile ilgili sorunumu aktardim
Hocam modemi duvara falan sabitleyin ki oraya yetişemesin ya da dikkat elektrik var gibi yazılar yapıştırabilirsiniz komik tarafıyla acı sürün en basitinden evde olmuyorsanız fişini çekin götürün.
Susmamak gerek. Önce kendi ailesine durumu anlatmalı. Sonra karşı aileye. Ayrıca ben o komuşuyu hayatınızdan çıkarmanızı tavsiye ederim. Her anne çocuğunun neler karıştırdığını bilir. Yani modemi kullandığını da biliyor. Zaten görünmeden modeme yaklaşmakta çaba ister.
Komuşunuz çok sık geliyormuş. Pandemi var dediğim gibi o komşudan size zarar dışında bir şey gelmez.