Modeme reset attıktan sonra internet gelmedi

Tebayo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
yok
Meslek
öğrenci
TD-W9970 V3 modemine 2-3 saat önce reset attım kürdanla. Sonra TP-Link sitesinden hızlı kurulumu da yaptım kullanici adi ve şifre ile. Ama hala internet gelmedi. Bütün gerekli ışıklar yanıyor. Wi-Fi'a da bağlanıyor ama internet erişimi yok diyor.

Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
TD-W9970 V3 modemine 2-3 saat önce reset attım kürdanla. Sonra TP-Link sitesinden hızlı kurulumu da yaptım kullanici adi ve şifre ile. Ama hala internet gelmedi. Bütün gerekli ışıklar yanıyor. Wi-Fi'a da bağlanıyor ama internet erişimi yok diyor.

Nasıl çözebilirim?
bendede aynı sorun vardı kullanıcı adını ve şifreyi elinle girmeyi dene hızlı kurulumdan değil

Nasıl çözebilirim?

Müşteri hizmetlerini ara bence bende yapmıştım bir kere arayınca açmışlardı.

Nasıl çözebilirim?

Kullanıcı adı şifreyi nereden aldınız?

Müşteri hizmetlerini arayıp istiyorsun TurkNet'te uygulamadan alabiliyorsun diye biliyorum.

Arkadaş belki yanlış kullanıcı adı şifreyi girmiştir. O yüzden sordum.

bendede aynı sorun vardı kullanıcı adını ve şifreyi elinle girmeyi dene hızlı kurulumdan değil
Elimle girdim zaten yine olmadi

Müşteri hizmetlerini ara bence bende yapmıştım bir kere arayınca açmışlardı.
Denerim
Kullanıcı adı şifreyi nereden aldınız?
Modemin altindan baktım.İnternette öyle diyordu

Arkadaş belki yanlış kullanıcı adı şifreyi girmiştir. O yüzden sordum.

Yanlış girsem kullanici adi ve şifre yanlış diye hata vermez miydi?

Elimle girdim zaten yine olmadi.

Denerim.

Modemin altindan baktım. İnternette öyle diyordu.

Yanlış kullanıcı adı şifreyi girmişsiniz. İnternet servis sağlayıcınızdan PPPoE kullanıcı adı şifrenizi öğrenip tekrar modem kurulumu yapın. Hayır.

Elimle girdim zaten yine olmadi.

Denerim.

Modemin altindan baktım. İnternette öyle diyordu.

Mobil uygulamada da servis sağlayıcı kullanıcı adı ve şifresini girmelisin ulaşamıyorsan müşteri hizmetlerine ulaşmayı dene.

Yanlış kullanıcı adı şifreyi girmişsiniz. İnternet servis sağlayıcınızdan PPPoE kullanıcı adı şifrenizi öğrenip tekrar modem kurulumu yapın. Hayır.
Gercek kullanıcı adımı ve şifremi nerden öğrenirim müşteri hizmetlerini aramadan?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı