yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #11 lkm13_688 dedi: Discord'un varsa ekle buradan sürekli cevap yazamıyorum. Senjix#2397. Genişletmek için tıkla... Yolladım hocam.
lkm13_688 dedi: Discord'un varsa ekle buradan sürekli cevap yazamıyorum. Senjix#2397. Genişletmek için tıkla... Yolladım hocam.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 3 Aralık 2020 #12 yusufyardimci dedi: Hocam bu ekran da ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Burayı atlayın sizin ağınıza bağlanan birisi olmadığı sürece değiştirmenize gerek yok.
yusufyardimci dedi: Hocam bu ekran da ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Burayı atlayın sizin ağınıza bağlanan birisi olmadığı sürece değiştirmenize gerek yok.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #13 alpethz dedi: Burayı atlayın sizin ağınıza bağlanan birisi olmadığı sürece değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Halletik hocam yardımlarınız için teşekkürler. Bu sıkıntılar beni bırakmayacak galiba hocam şimdi de ek oturum açılması gerek diyor. Son düzenleme: 4 Aralık 2020
alpethz dedi: Burayı atlayın sizin ağınıza bağlanan birisi olmadığı sürece değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Halletik hocam yardımlarınız için teşekkürler. Bu sıkıntılar beni bırakmayacak galiba hocam şimdi de ek oturum açılması gerek diyor.