Modeme reset attım internet gitti

Bircsgocu

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Home gateaway HG532S model modemim var. Resetledikten sonra ADSL kablosunu takmama rağmen internet sağlamadı. Komşunun TT modemi var. Onda denedim yine vermedi, Ethernet kablosu ile iki modemi birbirine LAN1 üzerinden bağladım, TT modemde internet olmasına rağmen kendi modemimde internet yoktu. Resetten sonra bir işlem yapmam gerekiyor mu yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet servis sağlayıcınızdan aldığınız ADSL kullanıcı adı ve ADSL şifrenizi modem arayüzüne girmeniz gerekiyor.

Fabrika ayarlarına döndükten sonra internet servis sağlayıcısının verdiği kullanıcı adı ve şifreyle tekrardan kurulum yapmanız gerekir.

Kullanıcı adı ver şifreyi nerden öğrenebilirim? Şuan kendi evimde internetim yok. Başka bir yerden ev interneti bulup bu işlemi gerçekleştirebilir miyim?

İnternet servis sağlayıcınız arayıp durumu açıklarsanız, cep telefonunuza SMS olarak göndereceklerdir.

Yaptığınız sözleşme yanınızdaysa orada not olarak yazılmış olabilir. Ayrıca sözleşme ilk başladığında bu bilgiler mesaj olarak cep telefonunuza veya e-posta adresinize gelmiş olabilir.

İnternet servis sağlayıcınız arayıp durumu açıklarsanız, cep telefonunuza SMS olarak göndereceklerdir.
İnternet sağlayıcımdan kastın nedir? Biraz cahiliyim bu konuların. Eğer evdeki internetten bahsediyorsan, şuan da evimde aktif bi internet yok..
Yaptığınız sözleşme yanınızdaysa orada not olarak yazılmış olabilir. Ayrıca sözleşme ilk başladığında bu bilgiler mesaj olarak cep telefonunuza veya e-posta adresinize gelmiş olabilir.
Modem bayağı eski. O sözleşmenin varlığı çok muamma. Yoktur büyük ihtimal. Başka bir yolu var mı?

Kullanıcı adı ver şifreyi nereden öğrenebilirim? Şu an kendi evimde internetim yok. Başka bir yerden ev interneti bulup bu işlemi gerçekleştirebilir miyim?

İnterneti hangi firmadan alıyorsan onun müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin. Ancat abonelik kimin üzerine kayıtlıysa kullanıcı adını ve şifresini kayıtlı kişi temin edebilir.

İnternet sağlayıcımdan kastın nedir? Biraz cahiliyim bu konuların. Eğer evdeki internetten bahsediyorsan, şu an da evimde aktif bir internet yok.

İnternet servis sağlayıcı yani hizmet aldığınız marka. Türk Telekom, Vodafone, TürkNet vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…