Arkadaşlar merhaba.
Home gateaway HG532S model modemim var. Resetledikten sonra ADSL kablosunu takmama rağmen internet sağlamadı. Komşunun TT modemi var. Onda denedim yine vermedi, Ethernet kablosu ile iki modemi birbirine LAN1 üzerinden bağladım, TT modemde internet olmasına rağmen kendi modemimde internet yoktu. Resetten sonra bir işlem yapmam gerekiyor mu yardımcı olur musunuz?
Kullanıcı adı ver şifreyi nerden öğrenebilirim? Şuan kendi evimde internetim yok. Başka bir yerden ev interneti bulup bu işlemi gerçekleştirebilir miyim?
Yaptığınız sözleşme yanınızdaysa orada not olarak yazılmış olabilir. Ayrıca sözleşme ilk başladığında bu bilgiler mesaj olarak cep telefonunuza veya e-posta adresinize gelmiş olabilir.
Yaptığınız sözleşme yanınızdaysa orada not olarak yazılmış olabilir. Ayrıca sözleşme ilk başladığında bu bilgiler mesaj olarak cep telefonunuza veya e-posta adresinize gelmiş olabilir.
Kullanıcı adı ver şifreyi nereden öğrenebilirim? Şu an kendi evimde internetim yok. Başka bir yerden ev interneti bulup bu işlemi gerçekleştirebilir miyim?
İnterneti hangi firmadan alıyorsan onun müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin. Ancat abonelik kimin üzerine kayıtlıysa kullanıcı adını ve şifresini kayıtlı kişi temin edebilir.