Modeme reset sonrası internet cekmiyor

Patez

Hectopat
İnternet hizi cok yavaslamasindan dolayi modeme reset attim. ASUS-N16 kurulumu dogru bir sekilde yaptim. Ama internet eskisinden cok daha yavasladi. Hiz degerleri yaklasik 0.5KB 12upload. Nedenini bilen varsa bir el atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet hizi cok yavaslamasindan dolayi modeme reset attim. ASUS-N16 kurulumu dogru bir sekilde yaptim. Ama internet eskisinden cok daha yavasladi. Hiz degerleri yaklasik 0.5KB 12upload. Nedenini bilen varsa bir el atabilir misiniz?
Müşteri hizmetleriyle konuşun.

Geçen günlerde ben de yaşadım aynı şeyi. Modemi kapat 1 2 dakika sonra tekrar aç düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan modem kurulumu deneyebilirsiniz.

Yaklaşık 4 kez yaptım işe yaramadı.

Geçen günlerde ben de yaşadım aynı şeyi. Modemi kapat 1 2 dakika sonra tekrar aç düzelir.

Denedim ama işe yaramadı.

Müşteri hizmetleriyle konuşun.

Dedikleri tek şey hız testi yapıp bize gönderin. Yapıp gönderdiğimde sistemden baktığımda bir sorun gözükmüyor diyorlar.

Yaklaşık 4 kez yaptım işe yaramadı.

Denedim ama işe yaramadı.

Dedikleri tek şey hız testi yapıp bize gönderin. Yapıp gönderdiğimde sistemden baktığımda bir sorun gözükmüyor diyorlar.
Hocam kablosundan olabilir mi? Evinizde önceden bir internet varsa kablosunu alıp kullandığınız internetin kablosuyla değiştirmeyi deneyin.

Olmadı hocam. Musterı hizmetleriyle konuştum 600TL bir talep ettiler. Sadece modeme reset attım. Binadaki kablolarla ne ilgisi var onu çözemedim.

Ayrıca dowloadım 0.8 uploadım 17.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı