Modeme su döküldükten sonra ne yapılmalı?

0xDxnger

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, fiber modemin üzerine su döküldü. İçini açtım kuruttum ve bir detay fark ettim onu da söyle gösteriyim. Modem de bu. Aktif olarak modem çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250626_130927_Chrome.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 1750931411553168072626345707723.jpg
    156,1 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba, fiber modemin üzerine su döküldü. İçini açtım kuruttum ve bir detay fark ettim onu da söyle gösteriyim. Modem de bu. Aktif olarak modem çalışmıyor.

Bu saatten sonra yapacak pek bir şey yok.
Türk Telekom'u arayıp arıza kaydı oluşturun, su döküldüğünü belirtmeyin, yeni cihaz getirsinler.

su döküldüğünü belirtmeyin
Bu kısım önemli hocam. Modem bozulmuş diyip boşverir değişirler muhtemelen. Öbür türlü muhtemelen ücret isterler. Ethernet kablosunu ben kopardım diyince ücret almışlardı ama sonraki seferde ben demediğimde sadece değiştiler ücret istemediler.

Yani eğer olmazsa yeni modem alacağım modeli bu.

Archer C5v AC1200 Wireless Dual band gıgabıt VoIP router.

Yani başka yerden alırsam çalışmaz diye korkuyorum.

Yani eğer olmazsa yeni modem alacağım modeli bu.

Archer C5v AC1200 Wireless Dual band gıgabıt VoIP router.

Yani başka yerden alırsam çalışmaz diye korkuyorum.

Hayır çalışır ama fiber kullanıcı adına ve şifrene ihtiyacın var ayrıca kurulumu kendin yapman gerekiyor ama dışarıdan alacağın cihaz performans ve özellik olarak onların verdiğinden çok daha iyi olacaktır bu arada cihaz önerisi istersen bütçene uygun öneride bulunabiliriz.

Maşallah modem ne kadar yukarıdaymış. Tabii aşağıda olmasının zararı işte. Su döküldüyse su döküldü deyin bu olay daha farklı sonuçlanabilirdi su yerine başka bir durum gerçekleşebilirdi. Kimseyi kandırmayın lütfen sonuçta sizin kabahatiniz. Hayır bir kere baka baka nasıl yalan söyleyeceksin ki. Diğer vatandaş ethernet kablosunu yırtıyor nasıl başarıyorsa yerden gelen kabloyu büyük başarı. Ben yapmadım abi o kablo kendi kendini yırtmış der gibi açıklamalar. Sanki bilmiyorlar senden kaynaklandığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…