Çözüldü Modeme takılan telefon bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EBRAR3310

Decapat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Gece yatmadan önce şarj aletimi bulamadım kulaklığımın Type-C kablosuyla modeme taktım, bir alakası olduğundan emin değilim ama sabah telefon siyah ekran açtı sadece "try again" ve "factory data reset" seçenekleri olan bir ekrandı bu. Try again'e ne kadar basarsam basayım telefon açılıyor ama 10 sn sürmesen aynı ekrana atıyor. Ben de factory data reseti seçtim evet formatlandı ama şimdi de Instagram'ı açamayacağımı telefonumda çalışmayacağını söylüyor önceden kullanabiliyordum.

Çözüm

Fabrika ayarına sıfırladığın için Android veya iOS sürümün düşmüş olabilir. Telefon markası ve yazılım sürümünün nedir? Instagram'ın Android 9 ve iOS 15 sistem gereksinimi var.

Cihazın yazılımını güncelle.
Yanlış bilgi

Fabrika ayarına sıfırladığın için Android veya iOS sürümün düşmüş olabilir. Telefon markası ve yazılım sürümünün nedir? Instagram'ın Android 9 ve iOS 15 sistem gereksinimi var.

Cihazın yazılımını güncelle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

General Mobile GM 22 Plus.

General Mobile GM 22 Plus.

Android 12.

Güncelledim düzeldi, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, işe yaramaz toxic birisi çözüm sunmak yerine yanlış bilgilendirme adı altında beni raporlamış rica ederim.

Şu an telefon tekrar kapandı.

Yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi güncelleme yaptım ama tekrar tekrar reset bölüne attı beni telefon quick step uygulamasının önbelleğini temizlemeden de düzelmedi bilmeyenler için: Quick step Android'lerin arayüz uygulamasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…