Modeme Telnet, SSH ile bağlantı sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
SO'nun verdiği HG658 v2 modeme ne Telnet, ne de SSH ile ulaşabiliyorum. Resmen modemi çöp etmişler. Root olarak giriş yapsam bile öyle bir ayar yok. Ve internette tamamen sıfır olarak verilmiş bir firmware bile yok. Huawei kendi modemini dahi desteklememekte.
Bu modemi kullanıp, Telnet'e veya SSH ile ulaşabilen var ise yardımlarınızı bekliyorum.

SO'nun verdiği HG658 v2 modeme ne Telnet, ne de SSH ile ulaşabiliyorum. Resmen modemi çöp etmişler. Root olarak giriş yapsam bile öyle bir ayar yok. Ve internette tamamen sıfır olarak verilmiş bir firmware bile yok. Huawei kendi modemini dahi desteklememekte.
Bu modemi kullanıp, Telnet'e veya SSH ile ulaşabilen var ise yardımlarınızı bekliyorum.
Superonline CGN NAT kullandığı için port açamaz ve modeme erişemezsiniz zaten. Statik ip aldıktan sonra sorununuz çözülecektir. Eğer modemle alakalı bir sorun var ise Asus un güzel modemleri var alıp kısıtlamasız bir şekilde kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı