Modeme uzak olan bilgisayar için ne yapılabilir?

jinzo

Decapat
Daha fazla  
Kabloyla 35 Mbps hız alıyorum fakat bilgisayarımı odama aldığım için modem salonda kaldı kabloyla bağlamam imkansız ve sürekli FPS tarzı oyunlar oynuyorum. 35 Mbps internette örnek verecek olursam pingim 34-35 bandında gidip geliyor. Bana bir yol gösterin pingim artmadan kablosuz nasıl bir cihaz almam gerekiyor? Bağlanmam için kasaya bir Wi-Fi belleği almam lazım bir de sanırım daha iyi çekmesi için dağıtıcı almam lazım bu pingimi çok yükseltir mi ya da ne kadar bir internet hızında düşüş olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum kablo çekemem salon oda arasında 15 metre var ve bu görüntü rezalet olur eşim için
Eğer elinden iş geliyor ise benim gibi tavandan kenardan, halı altından ki bu eşiniz için korkunç olur veya yerden yine fakat kenarlardan. Ve bunun gibi ince kablolar da var fakat iş temiz kolay olsun diyorsanız şunu alabilirsiniz.

https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-DVB4235GL-Sinyal-Yakınlaştırıcı-Güçlendirici/dp/B084WT4WWK/ref=asc_df_B084WT4WWK/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510184602846&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=8908408289730144104&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012782&hvtargid=pla-922512905194&th=1

Onu duymuştum aslında fakat hiç yapanı görmedim. Duvardaki Ethernet çıkışını modeme götürüyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.

Size bir sorum olacak şimdi ben bu cihazı aldım diyelim modemin yanında tek priz var bu cihazı prize taksam tp link cihazının üzerinde gördüğüm kadarıyla kendi prizi var o prizede 3 lü fiş taksam çoğaltmak amaçlı yani sonra modemi 3 lü fişe taksam sizce bir sorun olur mu teoride pek soeun olur gibi görünmüyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…