Herkese merhaba, evdeki modeme evde olmadığım zamanlar da hat değerlerine vs. bakma şansımız var mıdır? Şu an hattıma yeni hız tanımlandı, modeme kaç Mbps geliyor görebilir miyim?
Herkese merhaba, evdeki modeme evde olmadığım zamanlar da hat değerlerine vs. bakma şansımız var mıdır? Şu an hattıma yeni hız tanımlandı, modeme kaç Mbps geliyor görebilir miyim?
Eskiden Türk Telekomda buna benzer birşey vardı uzaktan modem hız testi yapıp size sonuçları gösteriyordu ama şu anki durum nedir bilmiyorum Türk telekomsa müşteri panelinden bir deneyin!
Modem üreticisinin mobil uygulaması varsa onun üzerinden görebilirsin. Ama genelde hat değerlerini göstermiyor. Mesela ben TP-Link marka modem kullanıyorum. TP-Link Tether isimli mobil uygulama üzerinden uzaktan (ev ağı dışından) yönetebiliyorum.
Eskiden Türk Telekomda buna benzer birşey vardı uzaktan modem hız testi yapıp size sonuçları gösteriyordu ama şu anki durum nedir bilmiyorum Türk telekomsa müşteri panelinden bir deneyin!
Modeminizin markası nedir? Mesela Keenetic marka modemlere uygulama aracılığıyla bağlanıp hat değerlerine bakabiliyorsunuz, aynı ağa bağlı olmasanız bile.