A ahmet akgn Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Doğru şekilde takıyorum Ethernet kablosunu fakat internet ışığı kırmızı yanıyor. İnternet gelmiyor. Nedeni nedir?
Doğru şekilde takıyorum Ethernet kablosunu fakat internet ışığı kırmızı yanıyor. İnternet gelmiyor. Nedeni nedir?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 14 Kasım 2023 #2 ahmet akgn dedi: Doğru şekilde takıyorum Ethernet kablosunu fakat internet ışığı kırmızı yanıyor. İnternet gelmiyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Kabloyu WAN girişine takıyor olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
ahmet akgn dedi: Doğru şekilde takıyorum Ethernet kablosunu fakat internet ışığı kırmızı yanıyor. İnternet gelmiyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Kabloyu WAN girişine takıyor olabilir misiniz?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 14 Kasım 2023 #3 ahmet akgn dedi: Doğru şekilde takıyorum Ethernet kablosunu fakat internet ışığı kırmızı yanıyor. İnternet gelmiyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Kablo'da kısa devre vs. olabilir. Başka kabloyla dener misiniz? Artı 0 Eksi
ahmet akgn dedi: Doğru şekilde takıyorum Ethernet kablosunu fakat internet ışığı kırmızı yanıyor. İnternet gelmiyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Kablo'da kısa devre vs. olabilir. Başka kabloyla dener misiniz?
KS KS A ahmet akgn Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #4 Heribert Yavuz dedi: Kabloyu WAN girişine takıyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Modemde WAN girişine takıyorum landa olmuyor OnurOfc dedi: Kablo'da kısa devre vs. olabilir. Başka kabloyla dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Normal yerinde çalışıyor kasaya takınca olmuyor Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Kabloyu WAN girişine takıyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Modemde WAN girişine takıyorum landa olmuyor OnurOfc dedi: Kablo'da kısa devre vs. olabilir. Başka kabloyla dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Normal yerinde çalışıyor kasaya takınca olmuyor
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 15 Kasım 2023 #5 ahmet akgn dedi: Modemde WAN girişine takıyorum landa olmuyor Normal yerinde çalışıyor kasaya takınca olmuyor Genişletmek için tıkla... Modem de WAN girişine takarsanız çalışmaz. Modem de LAN1-2-3-4 gibi portlara takmanız lazım. Artı 0 Eksi
ahmet akgn dedi: Modemde WAN girişine takıyorum landa olmuyor Normal yerinde çalışıyor kasaya takınca olmuyor Genişletmek için tıkla... Modem de WAN girişine takarsanız çalışmaz. Modem de LAN1-2-3-4 gibi portlara takmanız lazım.
KS KS A ahmet akgn Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #6 LAN 1,2,3 çalışmıyor WANdan bağlıyorum. Cihazınız bağlandı ancak ağdaki hiçbir şeye erişim mümkün olmayabilir yazıyor. Artı 0 Eksi
LAN 1,2,3 çalışmıyor WANdan bağlıyorum. Cihazınız bağlandı ancak ağdaki hiçbir şeye erişim mümkün olmayabilir yazıyor.