Modemi geceleri kapatmak sorun olur mu?

Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Arkadaşlar, bazen internet yavaşlıyor diye Telekom'u aradım. Modemi arasıra dinlendir dediler. Ben de geceleri kapatıyorum. Türk Telekom'un verdiği akıllı modemlerden. Sizce kapatmak modeme zarar verir mi her gece?

Kapatıyorsan olmaz eğer çalışırken fişini falan çekersen o zaman sorun olur.

Arkadaşlar, bazen internet yavaşlıyor diye Telekom'u aradım. Modemi arasıra dinlendir dediler. Ben de geceleri kapatıyorum. Türk Telekom'un verdiği akıllı modemlerden. Sizce kapatmak modeme zarar verir mi her gece?

Modemi kapatmak performans konusunda artış sağlamaz. Size kalitesiz bir modem verdilerse bunun sorumluluğu Türk telekomdadır. Daha güncel versiyonlu bir modem vermek zorundalar. Konuyla ilgili müşteri hizmetlerine şikayetinizi iletin. Verilen modemin performans sorunları olduğunu iletin yeni bir modem talep edin.

Çok saçma ping sorunu olmadığı sürece modemi resetlemiyorum bile 7/24 açık hiçbir yavaşlık yok Türk Telekom aynı şekilde. Sizin modeminiz fazla ısınıyor veya kalitesiz olabilir mi?

Ama kapatıp açınca düzeliyor
Çok saçma ping sorunu olmadığı sürece modemi resetlemiyorum bile 7/24 açık hiçbir yavaşlık yok Türk Telekom aynı şekilde. Sizin modeminiz fazla ısınıyor veya kalitesiz olabilir mi?
Bilmiyorum ki baya da para ödedim akıllı modem dediler

Ama kapatıp açınca düzeliyor

Rota tablosu dolduğu için kapat aç yapınca düzeliyordur. O kadar kalitesiz bir modem vermişler ki 2010 yılındaki modemle aynı işi görüyor işte. Dediğim gibi size verdikleri modem kalitesiz. Müşteri hizmetlerini arayın adam gibi bir modem versinler. Şu an kullandığınız modemin modeli nedir bu arada?

Vc220-G3u diye bir modem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…