Modemi geceleri kapatmak sorun olur mu?

Bence gerek yok gereksiz yere para harcamaya akşamları eğer internet kullanmıyorsan kapatabilirsin sorun olmaz

Eğer istersen yeni bir modem de alabilirsin tabii ki

Wi-Fi'yi çok kullanmıyorum genelde işim Ethernet ile PC'den. Modem değiştirmek bir fark yaratır mı?

Wi-Fi'yi çok kullanmıyorum genelde işim Ethernet ile PC'den. Modem değiştirmek bir fark yaratır mı?

Alacağınız modeme göre elbette fark yaratır ama dediğim gibi Wi-Fi kullanmıyor ve akşamları işiniz düşmüyorsa bence gerek yok.

VC220-G3U diye bir modem

Umarım buna 500 TL'den fazla para vermemişsinizdir. 100 Mbit LAN girişleri falan var. Bu LAN bağlantıları 10-15 yıl öncesinde kalmış durumda. İçine AC Wi-Fi çipi koyup 10 yıllık tek çekirdekli işlemci kullanıp 16 MB bellek kullanıp millete iteliyorlar. Adamakıllı bir modeme geçerseniz derdiniz tasanız kalmaz.

Kesinlikle fark yaratır. Elinizdeki aletin boardı maalesef çok kalitesiz.

500 600 civarı ödedim. Çok mu kötü ya
Değiştirmek şart mı hocam iş görmez mi bi süre

500 600 civarı ödedim. Çok mu kötü ya
Değiştirmek şart mı hocam iş görmez mi bir süre

Rota tablosu doldukça resetlerim diyorsanız sizin işinizi görüyorsa değiştirmek şart değil. Ama benim gibi yoğun internet kullanan biri bu modemi gördüğü gibi çöpe atar o kadar kötü bir modem.

Rota tablosu doldukça resetlerim diyorsanız sizin işinizi görüyorsa değiştirmek şart değil. Ama benim gibi yoğun internet kullanan biri bu modemi gördüğü gibi çöpe atar o kadar kötü bir modem.
Yapacak bir şey yok, bir süre böyle gitsin bakalım. Belki sonra değiştiririm. Teşekkürler

Hocam Gaming modem önerir misiniz 2 3 bin TL'ye varsa

Hocam Gaming modem önerir misiniz 2 3 bin TL'ye varsa

Eğer ki fiber kullanıcısıysanız iyi bir router bakmamız daha makul olur. Eğer ki VDSL kullanıcısıysanız oyun için çok bir öneri yapmam pek mümkün olmayacaktır. Sadece ASUS'un hat gürültüsünü ayarlayabileceğiniz modemleri önerebilirim bu durumda. Bufferbloat sorununuz yoksa herhangi bir değişimde yapmanıza gerek yok. Bufferbloat testi yapıp sonucu paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…