X xRebeLL Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Modemi kapatıp açtıktan sonra IP ve Wi-Fi kanalı dışında başka neler değişiyor bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #2 xRebeLL dedi: Modemi kapatıp açtıktan sonra IP ve Wi-Fi kanalı dışında başka neler değişiyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Dış IP adresiniz. julianabonde dedi: Dış IP adresiniz. Genişletmek için tıkla... Pardon kaç dk dır tıklıyorum girmiyor bende girince direk yazdım. İp ve kanal dışında bir şey değişmiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
xRebeLL dedi: Modemi kapatıp açtıktan sonra IP ve Wi-Fi kanalı dışında başka neler değişiyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Dış IP adresiniz. julianabonde dedi: Dış IP adresiniz. Genişletmek için tıkla... Pardon kaç dk dır tıklıyorum girmiyor bende girince direk yazdım. İp ve kanal dışında bir şey değişmiyor diye biliyorum.
KS KS X xRebeLL Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 julianabonde dedi: Dış IP adresiniz. Pardon kaç dk dır tıklıyorum girmiyor bende girince direk yazdım. İp ve kanal dışında bir şey değişmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Port değişiyor diye duydum bir de doğrumudur ? Artı 0 Eksi
julianabonde dedi: Dış IP adresiniz. Pardon kaç dk dır tıklıyorum girmiyor bende girince direk yazdım. İp ve kanal dışında bir şey değişmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Port değişiyor diye duydum bir de doğrumudur ?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #4 xRebeLL dedi: Port değişiyor diye duydum bir de doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Sanmam portları sizde açabiliyorsunuz çünkü. Artı 0 Eksi
xRebeLL dedi: Port değişiyor diye duydum bir de doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Sanmam portları sizde açabiliyorsunuz çünkü.