Modemi odama taşımak için giriş yaptırmak

DMWM

Hectopat
Merhabalar modemi odama taşıyacağım da bu girişten yaptırmam gerek. Bununla kim ilgilenir acaba? Elektrikçiye gittim ben bakmıyorum dedi.

WhatsApp Image 2021-06-29 at 13.17.11.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar modemi odama taşıyacağım da bu girişten yaptırmam gerek. Bununla kim ilgilenir acaba? Elektrikçiye gittim ben bakmıyorum dedi.

Eki Görüntüle 1088790

Ben odama taşımak için yukarıda çatıdan yeni kablo çektim eskisini iptal edip öyle yapabilirsin.
Tabi benimki çatıdaydı ben yan odaya aldırdım kabloyu.
Yani internet ve telefon ile alakalı bütün parçalar bizim çatıda her evde farklı yerdemi olur bilemem.

Eki Görüntüle 1088790

Telefon kablosu üzerinden ADSL/VDSL ile mi bağlanıyorsun yoksa TV kablosundan Kablonet ile mi?
Odanda benzer prizler var ise taşıması kolay ama bahsedildiği üzere kimse gelip yapmak istemeyecektir. Elektrik tesisatçısı yapar buna benzer işleri.

Telefon kablosu üzerinden ADSL/VDSL ile mi bağlanıyorsun yoksa TV kablosundan Kablonet ile mi?
Odanda benzer prizler var ise taşıması kolay ama bahsedildiği üzere kimse gelip yapmak istemeyecektir. Elektrik tesisatçısı yapar buna benzer işleri.

Hocam modem ADSL ve VDSL destekli ama neyle bağladığımı bilmiyorum ayrıca modem ile televizyon yan yana ve odamda benzer prizler var.

Eklediğiniz görselde soldaki telefon kablosunu bu prizden söküp odanızdaki telefon prizine takıp denediniz mi?

Belki odaya giden telefon kablosu da çalışıyordur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı