Modemi odama taşımak için giriş yaptırmak

DMWM

Hectopat
Merhabalar modemi odama taşıyacağım da bu girişten yaptırmam gerek. Bununla kim ilgilenir acaba? Elektrikçiye gittim ben bakmıyorum dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde elektrikçinin işi %99'u uğraşmak istemez. Binanızın elektrik tesisatını yapan kişiyi bulun belki o hazır sistemi bildiği için kolayına gelip yapabilir.

Merhabalar modemi odama taşıyacağım da bu girişten yaptırmam gerek. Bununla kim ilgilenir acaba? Elektrikçiye gittim ben bakmıyorum dedi.

Eki Görüntüle 1088790

Ben odama taşımak için yukarıda çatıdan yeni kablo çektim eskisini iptal edip öyle yapabilirsin.
Tabi benimki çatıdaydı ben yan odaya aldırdım kabloyu.
Yani internet ve telefon ile alakalı bütün parçalar bizim çatıda her evde farklı yerdemi olur bilemem.

Bundan yaptırmanıza gerek yok buraya bağlanan kabloyu uzatıp modemi odanıza taşıyabilirsiniz. Ben öyle kullanıyorum herhangi bir kesilme veya hız düşüşü yok.

Bundan yaptırmanıza gerek yok buraya bağlanan kabloyu uzatıp modemi odanıza taşıyabilirsiniz. Ben öyle kullanıyorum herhangi bir kesilme veya hız düşüşü yok.

Hocam modem bayağı uzakta.

Eki Görüntüle 1088790

Telefon kablosu üzerinden ADSL/VDSL ile mi bağlanıyorsun yoksa TV kablosundan Kablonet ile mi?
Odanda benzer prizler var ise taşıması kolay ama bahsedildiği üzere kimse gelip yapmak istemeyecektir. Elektrik tesisatçısı yapar buna benzer işleri.

Hocam modem ADSL ve VDSL destekli ama neyle bağladığımı bilmiyorum ayrıca modem ile televizyon yan yana ve odamda benzer prizler var.

Eklediğiniz görselde soldaki telefon kablosunu bu prizden söküp odanızdaki telefon prizine takıp denediniz mi?

Belki odaya giden telefon kablosu da çalışıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…