sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Dün modemi resetledim ve 5G kayboldu. Modem arayüzünde 5G açık ve SSID etkin gözüküyor. 5G'yi tekrar açmak için ne yapmalıyım?
Dün modemi resetledim ve 5G kayboldu. Modem arayüzünde 5G açık ve SSID etkin gözüküyor. 5G'yi tekrar açmak için ne yapmalıyım?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.844 Çözümler 244 1 Şubat 2023 #2 sagobch dedi: Dün modemi resetledim ve 5G kayboldu. Modem arayüzünde 5G açık ve SSID etkin gözüküyor. 5G'yi tekrar açmak için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Açıksa gözükmesi gerek modemi tekrar kapatıp açın.
sagobch dedi: Dün modemi resetledim ve 5G kayboldu. Modem arayüzünde 5G açık ve SSID etkin gözüküyor. 5G'yi tekrar açmak için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Açıksa gözükmesi gerek modemi tekrar kapatıp açın.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 1 Şubat 2023 #3 5GHz bandı açıksa ama görünmüyorsa muhtemelen birleştirmiştir frekans bantlarını. Cihaz uyumluysa otomatik 5GHz'e, değilse 2.4GHz'e bağlanır yani. Gene de ayrı görmek isterseniz 2.4 ve 5GHz'i ayır, gibi bir seçenek olacak.
5GHz bandı açıksa ama görünmüyorsa muhtemelen birleştirmiştir frekans bantlarını. Cihaz uyumluysa otomatik 5GHz'e, değilse 2.4GHz'e bağlanır yani. Gene de ayrı görmek isterseniz 2.4 ve 5GHz'i ayır, gibi bir seçenek olacak.
sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #4 ReloadingData dedi: Açıksa gözükmesi gerek modemi tekrar kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. erme dedi: 5GHz bandı açıksa ama görünmüyorsa muhtemelen birleştirmiştir frekans bantlarını. Cihaz uyumluysa otomatik 5GHz'e, değilse 2.4GHz'e bağlanır yani. Gene de ayrı görmek isterseniz 2.4 ve 5GHz'i ayır, gibi bir seçenek olacak. Genişletmek için tıkla... O seçeneği nereden yapabilirim?
ReloadingData dedi: Açıksa gözükmesi gerek modemi tekrar kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. erme dedi: 5GHz bandı açıksa ama görünmüyorsa muhtemelen birleştirmiştir frekans bantlarını. Cihaz uyumluysa otomatik 5GHz'e, değilse 2.4GHz'e bağlanır yani. Gene de ayrı görmek isterseniz 2.4 ve 5GHz'i ayır, gibi bir seçenek olacak. Genişletmek için tıkla... O seçeneği nereden yapabilirim?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 1 Şubat 2023 #5 sagobch dedi: O seçeneği nereden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yapmanıza gerek yok. Gene de yapmak isterseniz, diğer ayarların yanındadır muhtemelen.
sagobch dedi: O seçeneği nereden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yapmanıza gerek yok. Gene de yapmak isterseniz, diğer ayarların yanındadır muhtemelen.