Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 28 Ağustos 2021 #1 Merhaba, internetim rezalet olduğu için modemi resetlemek zorunda kaldım, belki düzelir diye. Bu sefer de bu hatayı alıyorum ve internete hiçbir cihazımdan bağlanamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba, internetim rezalet olduğu için modemi resetlemek zorunda kaldım, belki düzelir diye. Bu sefer de bu hatayı alıyorum ve internete hiçbir cihazımdan bağlanamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 28 Ağustos 2021 #2 Modem kurulumu yapman gerek baştan. Kullanıcı adı ve şifre bilgisi için İSS'ne ulaşmalısın. Aynı zamanda seni kurulum için yönlendirirler zaten.
Modem kurulumu yapman gerek baştan. Kullanıcı adı ve şifre bilgisi için İSS'ne ulaşmalısın. Aynı zamanda seni kurulum için yönlendirirler zaten.
Aslan46 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 213 Yer Cehennet Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 28 Ağustos 2021 #3 Kardeşim müşteri hizmetlerinden elle kurulum iste veya internetten servis sağlayıcının modem kurulumunu yap.
Kardeşim müşteri hizmetlerinden elle kurulum iste veya internetten servis sağlayıcının modem kurulumunu yap.