drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar CS 1.6 da gereksiz şekilde hile banı yedim internetten baktım modemi resetleyin diyorlar. Sorun çıkarır mı?
Arkadaşlar CS 1.6 da gereksiz şekilde hile banı yedim internetten baktım modemi resetleyin diyorlar. Sorun çıkarır mı?
S skysurf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.018 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #2 Çıkarmaz
S Saphyra Picopat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 163 Çözümler 2 13 Temmuz 2023 #3 Sorun olmaz sadece IP adresin değişir.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.921 Çözümler 31 13 Temmuz 2023 #4 drakty dedi: Arkadaşlar CS 1.6 da gereksiz şekilde hile banı yedim internetten baktım modemi resetleyin diyorlar. Sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Banın açılmaz ki. IP ban yemişsin.
drakty dedi: Arkadaşlar CS 1.6 da gereksiz şekilde hile banı yedim internetten baktım modemi resetleyin diyorlar. Sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Banın açılmaz ki. IP ban yemişsin.
Creater Cursor Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #5 Hayır 50 kere resetledim bir şey olmadı.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.921 Çözümler 31 13 Temmuz 2023 #6 Modem IP'leri zaten her açıp kapadığında değişiyor. VPN açman gerekiyor eğer IP ban yediysen.
drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #7 kopkeliekmek dedi: Modem IP'leri zaten her açıp kapadığında değişiyor. VPN açman gerekiyor eğer IP ban yediysen. Genişletmek için tıkla... VPN açıp adamlara banını açmayı söylesem olur mu?
kopkeliekmek dedi: Modem IP'leri zaten her açıp kapadığında değişiyor. VPN açman gerekiyor eğer IP ban yediysen. Genişletmek için tıkla... VPN açıp adamlara banını açmayı söylesem olur mu?
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.921 Çözümler 31 13 Temmuz 2023 #8 drakty dedi: VPN açıp adamlara banını açmayı söylesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Banı neden yedin bilmiyorum banı açmaları adminlerin insafına kalmış ama VPN açarak sunucuya girebilirsin. Pingin olacak baştan söyleyim. Türkiye VPN'i aç pingin olmaz.
drakty dedi: VPN açıp adamlara banını açmayı söylesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Banı neden yedin bilmiyorum banı açmaları adminlerin insafına kalmış ama VPN açarak sunucuya girebilirsin. Pingin olacak baştan söyleyim. Türkiye VPN'i aç pingin olmaz.
drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #9 Banı neden yedim bende bilmiyorum ama aimbot yazıyordu fakat hile değildim gururlandım açıkçası Tamam hepinize teşekkür ederim. @kopkeliekmek @Creater Cursor @Saphyra @skysurf
Banı neden yedim bende bilmiyorum ama aimbot yazıyordu fakat hile değildim gururlandım açıkçası Tamam hepinize teşekkür ederim. @kopkeliekmek @Creater Cursor @Saphyra @skysurf
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.921 Çözümler 31 13 Temmuz 2023 #10 drakty dedi: Banı neden yedim bende bilmiyorum ama aimbot yazıyordu fakat hile değildim gururlandım açıkçası Tamam hepinize teşekkür ederim. @kopkeliekmek @Creater Cursor @Saphyra @skysurf Genişletmek için tıkla... Sunucuyu youtube ve internette arat discord sunucusu vardır illa oraya girip böyle böyle oldu de bu konuyu da at banı açarlar
drakty dedi: Banı neden yedim bende bilmiyorum ama aimbot yazıyordu fakat hile değildim gururlandım açıkçası Tamam hepinize teşekkür ederim. @kopkeliekmek @Creater Cursor @Saphyra @skysurf Genişletmek için tıkla... Sunucuyu youtube ve internette arat discord sunucusu vardır illa oraya girip böyle böyle oldu de bu konuyu da at banı açarlar