Zepett8 Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 25 Şubat 2024 #1 Akşam modemi resetledim. Resetlemeden önce 80-90 Mbps internet alırken şu an 50'yi zor görüyorum. Yarın falan düzelir mi?
Akşam modemi resetledim. Resetlemeden önce 80-90 Mbps internet alırken şu an 50'yi zor görüyorum. Yarın falan düzelir mi?
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #2 Zepett8 dedi: Akşam modemi resetledim. Resetlemeden önce 80-90 Mbps internet alırken şu an 50'yi zor görüyorum. Yarın falan düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Resetleyince hızlanması gerekir çok hızlanamz ama en azından 5mbit fln fakat düşmüş kabloda zedelenme olabilir mi? Artı 0 Eksi
Zepett8 dedi: Akşam modemi resetledim. Resetlemeden önce 80-90 Mbps internet alırken şu an 50'yi zor görüyorum. Yarın falan düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Resetleyince hızlanması gerekir çok hızlanamz ama en azından 5mbit fln fakat düşmüş kabloda zedelenme olabilir mi?
KS KS Zepett8 Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 25 Şubat 2024 #3 UmutLity dedi: Resetleyince hızlanması gerekir çok hızlanamz ama en azından 5mbit fln fakat düşmüş kabloda zedelenme olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kabloda bir sıkıntı yok. Eski evimde de aynı şekilde Türk Telekom'du ve 20-25 mbps görürken resetleyince 8-10mbps'ye düşüyordu. Eski evinki ile router ve modem farklı bu arada. UmutLity dedi: Resetleyince hızlanması gerekir çok hızlanamz ama en azından 5mbit fln fakat düşmüş kabloda zedelenme olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Normalde 1-2 saattir 50mbps’ydi şimdi baktığımda 100’e çıkmış sorun çözüldü yinede ilginiz için teşekkürler Artı 0 Eksi
UmutLity dedi: Resetleyince hızlanması gerekir çok hızlanamz ama en azından 5mbit fln fakat düşmüş kabloda zedelenme olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kabloda bir sıkıntı yok. Eski evimde de aynı şekilde Türk Telekom'du ve 20-25 mbps görürken resetleyince 8-10mbps'ye düşüyordu. Eski evinki ile router ve modem farklı bu arada. UmutLity dedi: Resetleyince hızlanması gerekir çok hızlanamz ama en azından 5mbit fln fakat düşmüş kabloda zedelenme olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Normalde 1-2 saattir 50mbps’ydi şimdi baktığımda 100’e çıkmış sorun çözüldü yinede ilginiz için teşekkürler
NebulaXX Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #4 Modem ilk alındığında operatör tarafından hızı belirleniyor ve sıfırlayınca bu bilgiler de gidiyor diye biliyorum bende de o tarz sorunlar oldu daha sonra müşteri hizmetlerini arayıp hızı geri arttırdım. Artı 0 Eksi
Modem ilk alındığında operatör tarafından hızı belirleniyor ve sıfırlayınca bu bilgiler de gidiyor diye biliyorum bende de o tarz sorunlar oldu daha sonra müşteri hizmetlerini arayıp hızı geri arttırdım.